СПА-салони Санкт-Петербурга



СПА-салони :

Всього найменувань: 137, Переглядів: 42722

VIP-клуб "Червоний Хміль" - це еротичні шоу-програми і еротичний масаж.
Кожен з нас хоче відчувати себе коханою, бажаною — тут раді Вам завжди! Ми обіймемо і убаюкаем, разожжем пристрасть, пробудимо Ваші найпотаємніші бажання.
VIP-клуб "Червоний Хміль" - для цінителів краси, розкоші, кохання, еротики.

Різні види масажу
від 2500 тис. руб - годину
всі подробиці за телефонами,вказаними вище.

SPA - косметика Альгавита на основі водоростей з усього світу виробляється в Санкт-Петербурзі з 2005 року і заслужила визнання професіоналів краси.

Професійний Велнес та СПА центр "Римські Канікули" - це 100 видів процедур для обличчя і тіла, 15 видів масажу, індивідуальні СПА програми, російська лазня, турецька хамам, фінська сауна, санаріум, гідромасажний басейн, джакузі, турбо солярій, організація дівочих посиденьок/парубоцьких вечірок, корпоративних заходів.

«Таліон Спа» розташований під скляним куполом на верхньому поверсі розкішного «Таліон Імперіал Готелю». Таке розташування випадково. Ми вибрали його, щоб Ви змогли відчути цілющу силу сонячного світла, повітря і води. Тут так просто бути собою, розслабитися і дозволити професіоналам вдосконалювати Ваше тіло.

У «Таліон СПА» створені всі умови для відпочинку: 20-метровий плавальний басейн, фінська та інфрачервона сауни, соляна кімната, вишукані процедурні кабінети по догляду за тілом і сучасний тренажерний зал із зоною для розтяжки.

Для шанувальників російської лазні на 2 поверсі готелю створений затишний комплекс «Лазня Елиссева» з 9-метровим басейном, турецькою лазнею, купіллю, «сінником», масажним кабінетом і, звичайно, російською лазнею.

Процедури з формування стрункості силуету, екзотичні СПА-процедури, антистресові коктейлі для тіла – ми допоможемо Вам вибрати таку процедуру, яка необхідна Вашому тілу в даний момент.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024