Штори і карнизи Санкт-Петербурга



Штори і карнизи :

Всього найменувань: 503, Переглядів: 102288

Наша організація надає послуги в сфері вікон, жалюзі, рулонних штор, воріт, покрівельних робіт і іншого вже не перший рік, щодня наша команда створює затишок і комфорт наших замовників. Ми - компанія Терма Альянс, створюємо не тільки затишок Вашому домашньому вогнищу, але і надійність, тепло. У нашому асортименті величезний вибір фурнітури для вікон, дверей, варіантів товарів вищевказаних. За допомогою цього оформити Ваше житло в стильному дизайні не складе труднощів, все зробимо якісно, від чого Ви будете в захваті.
Ми здійснюємо замовлення будь-якої складності, всі тонкощі можливо проаналізувати в обговоренное заздалегідь час. Наші професіонали проведуть заміри і після узгодження візьмуться за роботу по будь-яким напрямками. За довгі роки роботи, врахувавши всі побажання наших клієнтів, ми надаємо тільки якісну роботу, в короткі терміни по доступним і приємним цінами.
До будь-якого замовнику без винятку у нас індивідуальний підхід. Менеджери офісу в будь-який зручний час повідомлять Вас цікавить питання, як особисто, так і по телефону, або по електронній пошті. Організація Терма Альянс – це команда кваліфікованих фахівців своєї справи! Приходячи до нас, Ви робите чудовий вибір!

Alba Dekor
Санкт-Петербург , Комендантська просп., 4, літ А, корп.2

тел. +7 (911) 193-81-49
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

51

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024