Штори і карнизи Санкт-Петербурга



Штори і карнизи :

Всього найменувань: 503, Переглядів: 102158

ТОРГОВА МАРКА SOBRANIE – це втілення ідеї про високоліквідних, якісних і безпечних сонцезахисних системах!!! Власне виробництво в Санкт-Петербурзі засноване на 10-ти річному досвіді і знаннях дозволяє створювати продукцію практичну і стильну, що виходить за рамки звичного уявлення про штори і жалюзі.

Ми розробили продукт, що має індивідуальність, здатний розпалити інтерес покупця різного рівня достатку.

Наші рулонні штори виготовляються на найсучаснішому Європейському обладнанні, згідно ексклюзивним ТУ 13.92.15-001-05963140-2017, які є інтелектуальною власністю компанії, гарантуючи високу якість продукції: протокол випробувань № 87-20172803-2 від 28.03.2017 і ДЕКЛАРАЦІЯ ВІДПОВІДНОСТІ ЕАС № UA Д-UA.АБ15.Б.02394

На сьогоднішній день лінійка рулонних штор SOBRANIE налічує більше 1000 позицій. Серед них присутні як продукція економ, комфорт так і преміум сегменту, з використанням у виробництві високоякісних Європейських тканин. Всі колекції розроблені з урахуванням того, щоб кожен покупець міг відчувати комфорт і задоволення від їх використання.

Оформлення квартир, офісів, ресторанів, готелів з допомогою текстилю.
* Індивідуальний підбір тканин, карнізів, фурнітури.
* Розробка ескізів
* Виїзд дизайнера
* Послуги установки, доставки, розвішування.

Інтернет-магазин Textilvdome.ru був заснований в 2010 році. У нас представлений широкий вибір постільних речей та текстильних товарів для дому. Кур‘єрська доставка та пункти висновки доступні по всій території Росії. Ми працюємо як з фізичними, так і юридичними особами.

Пошиття штор. Салон штор Батист Санкт-Петербург. Дизайн штор, пошиття покривал, подушок і інших елементів текстильного інтер‘єру. Доставка, гульвіс, установка.

Салон-магазин штор "Захват" пропонує весь спектр послуг з декорування вікон: у нас ви можете замовити пошиття штор, а також придбати карнизи і жалюзі.

Наша компанія займається продажем і установкою дверей, натяжних стель, шаф купе, антресолей. На ринку вже 5 років. Працюємо з багатьма виробниками і постачальниками дверей, стель і шаф купе в різної цінової категорії. Наш офіс-магазин знаходиться на другому поверсі ТЦ Леонтіна в 100 метрах від станції метро " Площа Мужності.

Пошиття штор. Дизайн штор. Салон штор, Дизайн Лінія. Оформлення вікон, жалюзі, панельні штори, ламбрекени, штори плісе, мотузкові штори, об‘єднані штори.

Компанія Svil - виробник сонцезахисних систем в Санкт-Петербурзі та Північно-Західному регіоні. Ми володіємо власним виробництвом та надаємо якісні послуги в сфері.
Компанія Звив - займається розробкою, виготовленням, продажем та встановленням усіх типів жалюзі і рулонних штор. Виробничі ресурси нашої компанії дозволяють нам впевнено заявити, що ми впораємося з будь-якими завданнями, поставленими перед нами.
Сучасний погляд наших дизайнерів, втілить будь-яку Вашу фантазію в життя.
Співробітники нашої компанії здійснюють усі необхідні роботи, вимір, підбір типових конструкцій, виготовлення жалюзі і рулонних штор, доставку, установку, гарантійне та післягарантійне обслуговування.

8-812-244-94-39 або 8-900-654-42-04
svilspb.ru

Компанія Ролло СПб виробляє і продає жалюзі та рулонні штори всіх видів і розмірів. Рулонні штори і штори плісе, штори з фотодруком, жалюзі на пластикові та дерев‘яні вікна за Вашими розмірами. Заміримо, привеземо, встановимо.

У салоні Батист ви знайдете штори на замовлення, покривала, подушки, валики, чохли на стільці і дивани, і багато-багато іншого. У нас широкий вибір якісних тканин та фурнітури з країн Заходу і Європи. Крім того, ми салон «Батист» пропонує не тільки весь спектр послуг з декорування інтер‘єру тканинами, але і повний супровід замовлення дизайнером на всіх стадіях: від замірів та розробки проекту до оформлення вікна готовим виробом.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

51

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024