Школи танців Санкт-Петербурга



Школи танців :

Всього найменувань: 533, Переглядів: 77087
Valery, центр танцю
Санкт-Петербург , пр. Юрія Гагаріна, 19

тел. 956-39-38
Актуально на 01.01.2018

Професійне навчання хореографії!Діти від 4-х років(класичний танець,бальний танець,естрадний танець,джаз-модерн,брейк-денс,хіп-хоп).Дорослі групи: латина,гоу-гоу,стрип-пластика,джаз-модерн,танець живота,хіп-хоп,брейк-денс,розтяжка,весільний танець,йога і фітнес!!!

 

Танцювальний проект «Вертикаль» - це молодий, що динамічно розвивається колектив сучасного танцю, який бере активну участь у танцювальних конкурсах районного, міського, всеукраїнського та міжнародного рівнів, і виблискує своїми композиційними постановками на концертних майданчиках міста.
Тут проводиться професійне навчання танцювального мистецтва в групах
початкового і продовжує рівнів за напрямами і стилями: модерн-танець, джаз-танець. контемпорарі-танець.

Ми запрошуємо Вас не просто навчитися танцювати, а зануритися в дивовижний , захоплюючий світ танцю, світ музики, рухів та ритму. Ви навчитеся красиво рухатися, отримаєте оптимальну фізичну навантаження, відмінний настрій! Заняття в школі проводяться для дітей від 3 років і дорослих будь-якого рівня підготовки. Зручний час занять,талановиті юні педагоги і демократична система оплати, різні напрямки – ми зробили все, щоб нашим учням було комфортно! У нас в школі танців є професійні колективи(естрадний танець, hip hop команди),які беруть участь і перемагають ,як на російських конкурсах так і на міжнародних!

У нашому центрі на Вас завжди чекає дружня та тепла атмосфера.
Наші педагоги - справжні професіонали своєї справи. Вони навчать Вас відчувати своє тіло, чути музику і допоможуть знайти власний стиль і образ в танці!

Центр Ніка:

- студія спорту і танцю в Московському районі Санкт-Петербурга
- оснащений професійними верстатами (з дерев‘яними брусами) зал для занять танцями та фітнесом, стіни залу з 3 сторін мають дзеркала.
- різноманітний вибір найбільш актуальних напрямків на будь-який смак
- висота стель більше 5 метрів дає достатню кількість кисню на весь період занять.
- професійні тренери
- зручні роздягальні
- групові та індивідуальні заняття
- дитячі та підліткові групи
- регулярні виступи
- при необхідності послуги масажиста.

Ви зможете придбати хорошу фізичну форму і відмінний настрій. І незалежно від можливостей і віку наші інструктори допоможуть освоїти будь-який вид направлення на вищому рівні.

ВВЕЧЕРІ

Тут проходять заняття з навчання жонглювання, контактного жонглювання, танцювальної та театральної імпровізації, хатха-йоги для початківців. капоейре, ходулям і унициклу.

ВДЕНЬ

Вільний простір для тренувань, творчості та обміну досвідом.

Танцюй, жонглируй, грай, малюй, стій на голові..

У школі є великий вибір реквізиту:
- унициклы, ходулі, балансувальна дошка
- м‘ячі, булави, кільця для жонглювання
- обручі, пої, диаболо, сигарні коробочки та ін.
- фломастери, олівці, крейда і фарби
- 3 гімнастичних матів
- килимки для йоги

Заняття проводяться за donation (система оплати, коли ти платиш стільки, скільки хочеш заплатити за отриманий досвід і добре проведений час)

Рада, школа циганського танцю ...
Санкт-Петербург , вул. Подільська, 10

тел. +7 (905) 224-23-78
Актуально на 01.01.2018

Заняття класичною хореографією для дітей і дорослих.
Школа «Російський Балет» співпрацює тільки з відомими викладачами, представниками еліти петербурзької школи класичного балету.
Хореографічне виховання малюків з 3-х років.
Заняття з дітьми шкільного віку. Підготовка до вступу в Академію ім. А. Я. Ваганової і Академію танцю Б. Ейфмана.
Додаткове навчання для професійних танцівників, проведення майстер-класів та конкурсів у Росії і за кордоном.
Заняття проводяться в групах та індивідуально.

Студія Краси і Танцю «Сузір‘я», розташована в районі станції метро «Стара село», запрошує скористатися широким спектром послуг індустрії краси. У перукарському залі вам будуть запропоновані стрижки, фарбування, відновлення, зачіски на будь-який випадок, нарощування волосся. У кабінеті нігтьового сервісу досвідчений майстер виконає манікюр, педикюр, нарощування нігтів. Крім того, надаються послуги косметолога, діє кабінет масажу, солярій. Все це і багато чого іншого — за досить привабливими цінами.Також у нас є Студія танцю!Ми запрошуємо Вас зануритися в атмосферу свята, відчути причетність до світової культури танцю, отримати задоволення від спілкування у своєму колі і здобути нові знайомства та інтереси.

Підзарядка від студії Танцювальні Майстерні на Заміському, 35! Танцюй до упаду і отримуй бонуси!

річний sale найпопулярніших напрямків Санкт-Петербурга:

- Танець живота

- Йога

- Diva-Mix (go go+diva+jazz funk+stretching)

- Hip Hop

- Hip Hop для дітей (9-13 років)

- Постановка хореографічних номерів, програм та ін.

- Індивідуальні заняття за всіма напрямами

+ АХТУНГ! Літні акції:

- "1+1=10% знижка" - приведи подругу/друга - отримуй абонемент зі знижкою 10% за умови, що ваш знайомий набуває також абонемент на 8 занять!

- "1+5 = 100% знижка" -приведи 5 друзів в нашу студію - танцюй місяць безкоштовно, за умови, що ваш знайомий набуває також абонемент на 8 занять!

- «1+3 = 50%» - приводь 3 друзів до нас в гості, отримай 50% знижки на абонемент, за умови, що ваш знайомий набуває також абонемент на 8 занять!

На заняття потрібно записуватися заздалегідь, будемо раді запросити на наші чудові уроки! (дзвінки строго після 13:00)

«Храпкоff» — перша танцювальна школа в Санкт-Петербурзі, яка запропонувала весь спектр танцювальних напрямків і створила прекрасні умови для комфортного навчання: шість різних танцювальних залів у самому серці Петербурга, гарне технічне оснащення, гідний рівень сервісу, дружелюбна атмосфера, зручний розклад, яскраві та харизматичні викладачі, які готові навчити вас танцювати парні (аргентинське танго, сальса, хастл, вальс, бальні, латиноамериканські) танці, танці народів світу (індійські, танець живота, фламенко, африканські, трайбл фьюжн), завжди популярні стрип-напрями гоу гоу, латина соло). В школі танців «Храпкоff» також відкриті школа танців для дітей від 3-х років і студія сучасного танцю, здатна навчити вас танцювати хіп-хоп, нью стайл, брейк-денс, джаз-фанк, денсхол, тектонік.

Якщо вам все ще важко визначитися з танцювальним напрямком, ви завжди зможете записатися на відкритий урок, щоб познайомитися з нашими викладачами і зрозуміти, який танцювальний стиль до душі саме вам. У танцювальній школі «Храпкоff» займаються і ті, хто тільки освоює перші професійні руху, і ті, хто вже підкорив не одну танцмайданчик.

З нами уроки танців перестануть бути вашими мріями, адже мрії повинні збуватися!

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024