Школи танців Санкт-Петербурга



Школи танців :

Всього найменувань: 533, Переглядів: 77112

Пропонуємо Вам наступні напрямки танців:весільний,гоу-гоу, lady dance,стріп-пластика,aerial silk, танці на полотнах,розтяжка,зумбі.йога-фітнес,танець на пілоні....

Dance Drive
Санкт-Петербург , Чкаловський проспект, 15

тел. 998-88-66
Актуально на 01.01.2018

Це студія танців.Це оригінальний підхід до занять і неповторний стиль викладання.

Професійні педагоги НАШОЇ танцювальної школи навчать Вас майстерності і розкриють для Вас секрети рухів! Ми з трепетом ставимося до кожного учня і намагаємося створити на уроках танців, перш за все, дружний колектив, затишну і позитивну атмосферу.
Ми не просто школа, куди люди приходять навчитися танцювати, ми цілий світ, де навчання танцям лише єднальна нитка, яка об‘єднує енергійних, унікальних і яскравих людей. Любов до танцю - це те, що об‘єднує дружний колектив Dance Project "ШОКолад" .
Ми поважаємо людей, які хочуть навчитися танцювати
При школі танців успішно працює Go-Go агентство, яке дає можливість учням втілити свої мрії і продемонструвати свою майстерність на танцювальних майданчиках Пітерських клубів. Dance Project "ШОКолад" є однією з небагатьох шкіл танців в Пітері, при якій працює агентство танцюристів Go-Go.

Ми співпрацюємо практично з усіма провідними клубами і вечірками міста ...

Парккинг,Карамель,Манжестик...а також: xxxx,космонавт,дах,зе клаб,цариця,френдлі бар,енджі(москва) і це лише мала частина...співпрацюємо з проектом: рашен колбашен...беремо активну участь на міських святах,рекламних акціях...співпрацює з найбільшими event-брендами і promo-групами СПб: Radio Record events ,Radio Monte Carlo, та іншими...

Звертаючись до нас, Ви економите свій час!!!

Dance Voyage
Санкт-Петербург , Богатирський пр., 35/1

тел. +7 (812) 920-75-76
Актуально на 01.01.2018

Школа танців для дітей від 2 років та дорослих! Більше 20 стилів танців! Навчання танців з "0"! Затишна атмосфера! Професійні викладачі! Нові зали!

Школа танців DeluxeDance заснована 22 січня 2009 року і за 3 роки роботи стала найбільшою школою танців

у Санкт-Петербурзі (загальна пл. 700 кв. м). Школа розташовується в торгівельному комплексі біля метро Купчино.

У 2010р DeluxeDance було присвоєно звання "Краща школа-Петербурга"за 5 номінаціями.

У колектив школи танців DeluxeDance входять провідні хореографи Росії і З-Петербурга.

Школа танців DeluxeDance це:

- Великі танцювальні концерти, які збирають від 1000 глядачів

- Хореографи найвищого класу
- Великі панорамні зали
- Зручне розташування - прямо у м. Купчино (див. карту)
- Доступні ціни (порівняйте)

- Індивідуальний підхід
- Дитячі (від 2-х років) та дорослі групи (до 70 років)
- Найактуальніші танцювальні напрямки (на ваш вибір більше 20 напрямків)
- У групах ніколи не буває більше 17 чоловік, середня чисельність групи – близько 10 відвідувачів тобто ту кількість, коли педагог за годинне заняття може приділити увагу кожному.

- Контроль якості

- Навчимо танцювати БУДЬ-якої людини.

Приєднуйтесь до світу танців в DeluxeDance.

Наш адресу:

у самого м. Купчино Балканська пл. 5 ТК"Балканський 3" поверх 4.

Відмінною рисою розкладу в нашій школі є тривалість занять за такими напрямками, як Lady Style, Strip-Plastica, Modern і Класика, яка становить 1,5 години. Просимо не лякатися такої протяжності, варто спробувати і Ви побачите, наскільки прискориться Ваш прогрес! На цих заняттях викладачі встигають включити в програму якісну розминку, розтяжку, невелику частину вправ, спрямованих на зміцнення м‘язів, і, звичайно ж, сам танець. Спробуйте наші 1,5 годинні заняття, і Ви вже не захочете повертатися до колишніх стандартів!

Так само ми можемо дати можливість для дорослих займатися, в той же час коли займаються діти, ми називаємо це "паралельні заняття". Подробиці ви можете побачити в розкладі. Такі заняття танцями можуть стати для вас з дитиною спільним інтересом, який зблизить вас і принесе користь всій родині.

Ми відкриті для спілкування і намагаємося максимально приділяти увагу кожному гостю і учню.

Якщо вам здасться цікавим і близьким наше бачення танцювальної студії, приходьте і спробуйте займатися з нами.

Школа танцю призначена для дітей від 3.5-12 років, розрахована на послідовне навчання основ народної, класичної хореографії.

"У нашому танцювальному клубі La Boca проходять групові заняття по всіляких напрямках.
Отримуйте навички улюбленого танцю, займаючись з нами! Поринете в атмосферу танцювальної життя і беріть участь у наших заходах, отримуючи задоволення від своїх гармонійних рухів і гарної музики."

Балетна школа My ballet навчає балетного танцю дітей і дорослих. Учнями балетної школи можуть стати всі бажаючі, головна умова — прагнення навчатися танцю!
Заняття класичним танцем підвладне не тільки професіоналам, але і людям без спеціальної підготовки.

Урок складений таким чином, що б люди, що прийшли на нього, не залежно від віку і фізичної підготовки, відчували себе комфортно.
На уроках буде розвиватися почуття ритму, вміння чути і розуміти музику, узгоджувати з нею рух, тренувати м‘язову силу корпуса, рук і ніг, грацію і виразність. Класичний танець позитивно впливає на здоров‘я та покращує поставу. В кінці уроку виділяється час на стретчинг, який допомагає тілу бути більш гнучким, а м‘язам розтягнутими.

Заняття починаються з початкового рівня для всіх бажаючих, для дорослої групи - вік від 15 років, для дитячої - вік від 3 років, зріст і вагу значення не мають.
В результаті покращується ваш м‘язовий тонус, витривалість, виробляється красива лінія м‘язів, постава, поліпшується гнучкість, розтяжка і ви починаєте відчувати красу вашого тіла в русі. Також розвивається музикальність, пам‘ять і координація.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024