Школи танців Санкт-Петербурга



Школи танців :

Всього найменувань: 533, Переглядів: 74717

Академія дитячого розвитку і танцю готує дітей до танцювальної та творчому житті. Ми проводимо заняття з фізичного розвитку дитини, розкриття його танцювальних та творчих здібностей.

Програма навчання заснована на загальній фізичній підготовці і партерної гімнастики, тому на уроках пильна увага приділяється розтяжці, пресу, розвитку пластики й гнучкості, формування правильної постави і зміцнення м‘язів. У програму занять входить репертуар - діти готують танців? ?унікальні постановки.

Наші педагоги - майстри спорту з гімнастики і діючі артисти балету.

Академія дитячого розвитку і танцю розташована в різних районах Санкт-Петербурга.

У кожній філії діє безкоштовна тиждень навчання - дитина знайомиться з програмою занять, викладачами і після цього зараховується в Академію дитячого розвитку і танцю.

Дитячий театр Катерини Оленяк «Радість» запрошує на заняття дітей різного віку і ступеня підготовки.
У процесі занять танцями у дитини формується правильна постава, виробляється легка, летить хода. В його рухах з‘являється пластичність, грація, велич. Діти вчаться не тільки слухати музику, але і відображати її в русі, розуміти таїнство звучання.
Самим основним напрямком студії є танцювально-театральне шоу. Воно являє собою постановку цілого сюжету, наповнений яскравими враженнями і приголомшливими емоціями.
Під час гри і танцю діти досліджують своє тіло, а завдання на імпровізацію дозволяє виявити приховані таланти і розвиває творчу уяву дитини, сприяє зняттю психологічної напруги.
Музика лікує, знімає стрес, уносить у світ прекрасного...
Ваша дитина розкривається , стає впевненим у собі, розкутим.
Дитина вчиться рухатися з почуттям ритму ,отримувати величезне задоволення від сценічного перевтілення і , з часом, буде відчувати себе на сцені зіркою.
У процесі занять у дитини розвивається творче сприйняття, естетичний смак і здатність до перевтілення.
Таким чином наш театр танцю «Радість» сприяє всебічному вихованню дитини, формуванню гармонійно-розвиненої особистості. Закон естетики говорить: «Що гармонійно прекрасно»
Керівник театру танцю «Радість», Катерина Оленяк змогла поєднати в своїх в програмі навчання хореографію, гімнастику та акторська майстерність. Педагоги театру мають вищу освіту, безцінний досвід і постійно вдосконалюють свою майстерність, можуть зацікавити дитину, дати заряд енергії, імпульс до розвитку прихованого таланту і відкривають у кожної особистості нові грані досконалості.
Заняття проводяться у великих залах, з сучасним дизайном і всім необхідним для комфортного навчання. Тренування включає в себе : розминку під музику, партерную гімнастику ,основи класичного, народно - характерний і сучасного танцю і звичайно. У дошкільному віці діти не вирізняються посидючістю. Саме тому, в процесі занять передбачено необхідні в цьому віці, зміна діяльності та активності. Під час спільних репетицій і виступів діти зближуються, знаходять нових друзів. Щорічно виїжджають в спортивний табір, де кожен день спрямований не тільки на розвиток фізичних і естетичних даних дітей, але і на становлення характеру і зміцнення командного духу нашого колективу.
Театр танцю Катерини Оленяк «Радість» запрошує дітей від 3-х років.
Записуйтеся в наш театр танцю «Радість»!
Повірте він виправдає свою назву!
Перше заняття безкоштовно, це допоможе Вам потребує Ваша дитина в наших заняттях, тягне його світ музики і танцю.

У студії проводиться навчання дітей з самого раннього віку (ми приймаємо починаючи з 3 років). Програма навчання складена таким чином, щоб із самого раннього дитинства прививати учням любов до танцю; розвивати фізичні якості, дисциплінованість, працьовитість, уважність та старанність. Поділ на вікові групи складено так, щоб процес навчання відбувався найбільш ефективно: від ігрового методу в молодших групах до комплексного різнобічного навчання з кожним наступним роком.Всі викладачі нашої студії — це сформовані професіонали, досвідчені артисти і педагоги. У нашій студії створені всі умови для якісного навчання дітей і комфорту батьків.

Студія танцю «Літо!» працює для своїх клієнтів вже 6 років.
Професійні викладачі та затишна атмосфера - це те, чим славиться наша школа танців!
Приголомшливий дружний колектив творчих людей чекає саме вас, приєднуйтесь!

В школі танців «Монте Карло» представлений широкий вибір танцювальних і фітнес-напрямків». Тут і латина соло, і аргентинське танго, стрип-пластика, джаз-модерн, танець живота, фламенко і багато іншого. Фітнес-складова також сильна: тут викладають пілатес, боді-балет, стретчинг, боді-фітнес. Серед напрямків для дітей є капоейра, класична хореографія, ритміка, хіп-хоп.

Танцювальна студія "Планета Танцю" це:
- Сучасні зали в центрі міста;
- Різноманітність танцювальних напрямків;
- Групи для дорослих і дітей у зручний час;
- Колектив творчих викладачів;
- Конкурси, фестивалі, майстер-класи;
- Поїздки на закордонні танцювальні події;
- Знижки на туристичні послуги членам клубу;
- Унікальна атмосфера самого клубу.

Навчання танцям дітей і дорослих