Сантехніка Санкт-Петербурга



Сантехніка :

Всього найменувань: 406, Переглядів: 119815

Фірмен магазин японської сантехніки Omoikiri

Інтернет-магазин SanRight пропонує вам великий і різноманітний вибір кліматичного обладнання та сантехніки. Ви зможете купити душові кабіни, змішувачі, унітази, кондиціонери, електричні водонагрівачі, електрична тепла підлога, терморегулятори для електричного теплого статі, кабель для обігріву водопровідних труб, саморегулюючий кабель, гріючий кабель для водопроводу, комплект для обігріву труб, гріючий кабель для теплої підлоги, кабель для обігріву труб, купити тепла підлога під плитку, гріючий кабель для обігріву каналізаційних труб та інші товари таких компаній як: ОЈ Microline, Bosch, Energy, AM-PM, Damixa, Grand Meyer, Arnold Rak та інших не менш відомих виробників з світовим ім‘ям на нашому сайті. Ми завжди уважно ставимося до клієнта, при необхідності він може отримати професійні консультації фахівців з питань, що цікавлять. Каталог представленої в магазині продукції постійно розширюється, ми стежимо за досягненнями інженерів і дизайнерів. Не потрібно витрачати час на тривалі пошуки необхідного товару, наш асортимент здатний задовольнити навіть найвишуканіші запити. Ми цінуємо індивідуальність наших клієнтів, пропонуючи величезний вибір товарів, від недорогих економ класу до преміум сегменту, а якість товару дозволить насолоджуватися покупкою тривалий час. Інтернет магазин SanRight пропонує своїм клієнтам кілька способів оплати і доставки товару, що робить процес покупки найбільш зручним і комфортним.

Компанія «Бас-Трейд» заснована в 2010 році, з ініціативи молодих професіоналів, які хочуть створити для своїх клієнтів найбільш комфортні умови придбання товарів для ремонту, будівництва і обробки. Для нас не існує обмежень по асортименту. Реалізуємо будь-яку Вашу ідею. Зателефонуйте нам!

Салон-магазин «Акварим» спеціалізується на реалізації сантехніки та інженерного обладнання в місті Санкт-Петербург. Ми пропонуємо великий асортимент СПА-басейнів, ванн, душових кабін і саун; котельного та насосного обладнання, меблів, змішувачів і аксесуарів для ванної, а також водонагрівачів, радіаторів і конвекторів. Ви зможете як купити товари за допомогою нашого онлайн-магазину, так і приїхати в наш магазин-салон в СПб, щоб отримати безкоштовну професійну консультацію і особисто подивитися цікаву для Вас продукцію.

Магазин сантехніки, лаки-фарби, клеї-герметики, витяжки для кухні, лічильники для води, інженерна сантехніка, PPR, фітинги, фановиє труби, меблі для ванної кімнати, аксесуари для ванни, унітази, умивальники, змішувачі, кахельна плитка і багато що інше.
Найбільший вибір кухонних мийок і змішувачів, більше 20 колірних рішень.
Весь товар в наявності. Приходь і купуй, не потрібно чекати.

Інтернет-магазин Sancity.su спеціалізується на продажу сантехніки і меблів для ванної кімнати. Санфаянсовые вироби, душові кабіни, меблі та аксесуари для санвузла з доставкою в регіони Росії. Регулярно влаштовуємо акції – купуйте сантехніку за найпривабливішою ціною. Якщо буде потрібно, виконаємо установку і підключення обладнання.

У нас ви можете придбати широкий перелік сантехнічних товарів, опалювального та насосного обладнання. Асортимент складається з більш ніж 40000 товарів вітчизняного та зарубіжного виробництва від економ до преміум сегмента: душові кабіни, змішувачі, унітази, меблі для ванних кімнат, ванни, водонагрівачі, рушникосушки, котли опалення, радіатори і багато іншого.

Оплата покупок при отриманні. Різноманітні способи оплати: готівка, банківські картки, електронні гаманці, безготівковий переказ.

Доставимо покупки по Санкт-Петербургу (СПб) і всієї Ленінградської області, в тому числі у Виборг.

Якщо через непорозуміння в товар виявиться заводський шлюб, замінимо на аналогічний або повернемо гроші.

Намагаємося обслуговувати настільки ввічливо, щоб причепитися було складно.

Компанія «Еврокедр» виробляє і продає інфрачервоні сауни з керамічними і карбоновими нагрівачами для будинку і квартири, а також для spa-салонів, спортивних та оздоровчих організацій. Кабіни інфрачервоних саун ми виготовляємо з алтайського кедра високої якості, ефірні олії, якого мають цілющі властивості і позитивно впливають на імунітет людини. Ми виготовляємо інфрачервоні кедрові сауни одне-, двох-, трьох - і четырехмесные, кабіни бувають кутові і прямокутної форми.

Якщо у вас не вистачає часу на відвідування лазні або сауни в оздоровчих центрах або салонах, то наші міні-сауни це відмінна можливість відпочити з користю в будь-який вільний час у себе вдома або в квартирі.

1/2 Дюйма
Санкт-Петербург , вул. Варшавська, 54

тел. +7 (812) 373-97-12
Актуально на 01.01.2018
1-й Стройхоз
Санкт-Петербург , просп. Обухівської оборони, 81

тел. +7 (812) 365-41-26
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

41

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024