Сантехніка Санкт-Петербурга



Сантехніка :

Всього найменувань: 406, Переглядів: 119821

Проектні роботи:
·внутрішні системи опалення, вентиляції та кондиціонування
·внутрішніх і зовнішніх систем водопроводу та каналізації
·Внутрішніх систем електропостачання і освітлення

Продаж і постачання:
·прямі поставки радіаторів і конвекторів опалення Purmo (Фінляндія)
·конвекторів Licon (Чехія)
·труб і фітингів Sanext (Ізраїль)
·тепловентиляторів і завіс Veher (Франція)
·ексклюзивних ресурсозберігаючих систем ("ЭсоPlus", "Ouman")
комплектів опалення "ЕКО"

Інтернет-магазин Матлайн.рф - це відмінний вибір якісних труб, фітингів та обладнання для будівництва заміських будинків. Дренаж, каналізація, кесони, понтони, колодязі, баки та інші ємності, льохи і багато іншого. Все це з найбільш сучасних полімерних матеріалів. Термін служби понад 50 років.

Компанія СантехКомплект здійснює прямі поставки інженерної сантехніки і супутніх товарів. У нас Ви знайдете будь-яку сантехніку від змішувача для ванної кімнати до фільтра грубої очистки. Ми є дилерами багатьох вітчизняних і зарубіжних виробників сантехніки, що дозволяє гнучко підходити до ціноутворення на сантехнічну продукцію.

Продаж систем опалення та водопостачання ( труба, фітинги, котли, комплектуючі)

Компанія «ЛенСтройКомТехника» - одна з провідних компаній на ринку автомобільної комунальної техніки. Ми працюємо з заводами виробниками на основі ділерських договорів, а також ведемо з ними спільну виробничу діяльність, що дозволяє компанії запропонувати замовнику широкий вибір продукції та вигідні умови придбання, як за цінами, так і за термінами поставки. ТОВ «ЛенСКТ» - офіційний представник ВАТ "Арзамаський завод комунального машинобудування" (КОММАШ), ВАТ "Мценський завод комунального машинобудування" , ЗІЛ та ВАТ "Міжнародна індустрія LOVOL фотон" у Північно-Західному Федеральному окрузі РФ.
Ми готові запропонувати нашим клієнтам широкий асортимент комунальної техніки (комунальні машини на різних шасі), а також аварійної та спеціальної техніки, найбільш затребуваною в міському комунальному господарстві. Вся техніка, придбана у Компанії «ЛенСКТ» - це найбільш раціональне співвідношення ціни і якості і вона стане Вашим надійним помічником.
Наша компанія готова запропонувати своїм клієнтам не тільки вельми вигідні ціни на комунальну техніку, а й передачу її на умовах лізингу. 8 років на ринку! Чималий термін для підтвердження ділової репутації.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024