Ремонт оргтехніки Санкт-Петербурга



Ремонт оргтехніки :

Всього найменувань: 673, Переглядів: 103912

Заправка і продаж картриджів.Ремонт та продаж оргтехніки. Ремонт та обслуговування ПК, ноутбуків.Установка ПК. Безкоштовна доставка по Петроградскому району.
Заправка в офісі-15 хв,так само картриджі на заправку можемо забрати кур‘єром,повернемо швидко.

РемКопир
Санкт-Петербург , вул. Ленсовета, 10

тел. +7 (812) 905-23-37
Актуально на 01.01.2018

заправка кольорових та лазерних картриджів, ремонт та прошивка принтерів

Ремонт аудіо , відео апаратури. Цифрових фотоапаратів , підсилювача звуку , синтезатора , стабілізатора , планшета, навушників , відеокамери , дзеркального фотоапарата квадрокоптера , фото студійної апаратури , микшеных пультів , світлового обладнання , концертних колонок , ноутбука , ігрових приставок , кава машин , оргтехніки , автомагнітол , телевізорів в санкт петербурзі кваліфікованими майстрами

Сервісний центр "Ремпринт" займається технічним обслуговуванням оргтехніки (МФУ, копіювальних пристроїв, принтерів, плотерів) будь-яких брендів, а також заправкою картриджів HP, Brother, Canon, Xerox, Samsung, Pixma.

Наші майстри проводять не тільки ремонт техніки, але і профілактику, що забезпечує тривалу і безперебійну роботу апаратів. Крім того фахівці "Ремпринт" здійснюють ремонт як на базі компанії, так і на виїзді, в офісі або на дому.

Завдяки власним складу витратних матеріалів, а також налагодженим контактам з великими постачальниками, компанія "Ремпринт" доставляє необхідні запчастини і матеріали в мінімальні терміни.

Крім того, у нас можна придбати нові МФУ, копіювальні та друкувальні пристрої, а наші фахівці завжди допоможуть зробити правильний вибір.

ТОВ "Ремпринт" є авторизованим сервісним центром по обслуговуванню багатофункціональних пристроїв та принтерів Kyocera на території Росії.

- Постачання оргтехніки та комплектуючих HP, Samsung, Xerox, Canon, Epson, Brother, Mita, Minolta, Toshiba, Oki, Panasonic і т. д.
- Продаж сумісних лазерних та струменевих перезаправних картриджів, СНПЧ
- Заправка картриджів та ремонт оргтехніки
- Продаж запчастин для картриджів та оргтехніки
- 100% гарантія на всі товари і послуги

Заправка картриджів, прошивка принтерів, чорно-білий друк документів. На будь-які роботи дається гарантія. Займаюся улюбленою справою. Тобто безготівковий розрахунок для організацій.

Організація здійснює діяльність по заправці картриджів та ремонту оргтехніки в місті Санкт-Петербурзі, Росія та розташована за адресою Автовская, 17; телефонуйте за телефонами +79110070111, +78129210363, використовуючи код регіону Росія +7. Адреса офіційного веб-сайту фірми http://podzapravka.ru.
Години роботи підприємства - Понеділок: 09:00 - 18:00 Вівторок: 09:00 - 18:00 Середа: 09:00 - 18:00 Четвер: 09:00 - 18:00, П‘ятниця: 09:00 - 18:00.

ТОВ "Фокс-СПб" (FOX-SPb) - спільнота професіоналів, які багато років працюють у сфері сервісного обслуговування та ремонту оргтехніки. Молода, що швидко розвивається, з кожним днем завойовує визнання клієнтів.

Основна ставка компанії - якість обслуговування клієнтів. Ми прекрасно розуміємо, наскільки важлива іноді оперативна реакція на заявки, будь-яка допомога у вирішенні цієї проблеми.

У число наших послуг входять наступні види діяльності:

Заправка картриджів для лазерних принтерів і копірів.

Для заправки картриджів наші інженери використовують тонери кращих світових виробників, таких як TOMOEGAWA, IMEX, FUJI, MITSUBISHI. Ми заправляємо всі моделі лазерних картриджів, будь-яких виробників, як кольорові, так і монохромні

Ремонт принтерів і копірів всіх виробників.

Для ремонту оргтехніки ми використовуємо за замовчуванням тільки оригінальні запчастини, але за бажанням клієнта, можливе використання сумісних запчастин, з метою зниження вартості ремонту.

Технічне обслуговування оргтехніки.

Сервісне обслуговування оргтехніки здійснюється як на підставі укладеного договору на абонентське обслуговування, так і на підставі разових заявок, по мірі необхідності. Частота обслуговування залежить від місячної навантаження на друкувальну техніку.

◾Фото на будь-які види документів за 5 хвилин
◾Заправка картриджів (5-30 хвилин)
◾Цифровий /аналоговий друк
◾Ксерокопія, друк, сканер,
ламінація.
◾Виготовлення сувенірної продукції (фото на гуртку, фото на магніті, фото на футболках, фото на подушці, фото на значку)
◾Друк на полотні

Друк для зовнішнього та інтер‘єрного застосування:

ШИРОКОФОРМАТНИЙ ДРУК
ДРУК БАНЕРІВ
ДРУК ЛИСТІВОК
ДРУК ПОСТЕРІВ
ДРУК ВІЗИТОК
ДРУК НАКЛЕЙОК
ІНТЕР‘ЄРНА ДРУК
ПЛОТТЕРНА РІЗАННЯ
ЛАМІНАЦІЯ
ВИГОТОВЛЕННЯ ТАБЛИЧОК

Виготовлення поліграфічної
продукції за повним циклом (від дизайну до друку):

◾Дизайн та верстка
◾Розробка фірмового стилю, логотипу
◾Візитки
◾Флаєра
◾Етикетки
◾Листівки

Послуги фотографа-дизайнера:
◾Відновлення фотографій
◾Фотоколажі будь-якої складності
◾Фотозйомка (Сімейна, дитяча,
весільна, а також днів народжень,
ювілеїв та інших урочистостей.)
◾Предметна фотозйомка
◾Інтер‘єрна фотозйомка

Інтернет-магазин "Заправка картриджа спб.рф" продає і заправляє картриджі для ПРИНТЕРІВ, ПЛОТЕРІВ, МФУ, ФАКСІВ І КОПІРІВ в Санкт-Петербурзі.У продажу завжди широкий асортимент витратних матеріалів для струменевого і лазерного друку. У нас ви можете замовити послугу - заправка картриджів на виїзді з налагодженням принтера та оргтехніки.

"Заправка картриджа спб.рф" - це професійна і термінова заправка картриджів в центрі Пітера. Викликати майстра на експрес заправку картриджів або приїхати до нас в офіс за адресою в Санкт-Петербурзі: Сінна Площа, будинок 4 офіс 11

7-812-924-01-92
сайт: заправка-картриджа-спб.рф

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

68

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024