Ремонт оргтехніки Санкт-Петербурга



Ремонт оргтехніки :

Всього найменувань: 673, Переглядів: 103867

Центр обслуговування і ремонту оргтехніки «ЛиссПринт» займається заправкою картриджів для лазерних принтерів таких виробників як HP, Canon, Panasonic, Xerox і Samsung. Також, ми здійснюємо відновлення картриджів ремонт принтерів. Ми спеціалізуємося на виїзді, тому Вам не треба буде витрачати свій дорогоцінний час на поїздку і наш майстер приїде до Вас сам! Наші майстри мають великий досвід у сфері обслуговування оргтехніки і готові вирішувати найскладніші проблеми, що виникли в результаті експлуатації принтерів та мфу. Ми використовуємо тільки оригінальні та перевірені витратні матеріали, що забезпечує хорошу якість друку.

Однією з наших сфер діяльності є поставка і продаж сумісних картриджів для лазерних принтерів. У нас ви можете замовити в короткі терміни поставки совместиммые картриджі для принтера або МФУ. Ми остлеживаем новинки і тому наш каталог постійно поповнюється актуалььными моделями картриджів.

Переваги роботи з «ЛиссПринт»:
• легка доступність – ми працюємо на виїзді у всіх районах р. Санкт-Петербурга і готові запропонувати заправку картриджів, ремонт і подальше обслуговування Вашої оргтехніки;
• швидкість виконання замовлення на будь-який потрібний картридж (від 1-3 днів);
• гарантована якість на продукцію та виконуються ремонтні роботи;
• повноцінна інформаційна підтримка;
• індивідуальний підхід до кожного клієнта;
• відгуки задоволених клієнтів.
Ми завжди готові до довгострокового співробітництва і постійним оптовим поставкам картриджів.

Макашов А. С., ІП
Санкт-Петербург , 196657, пр. Заводський, 36

тел. +7 (981) 699-09-91
Актуально на 01.01.2018

Сервісний центр надає послуги по ремонту комп‘ютерної та оргтехніки, настройка локальних і бездротових мереж, установка та настройка програмного забезпечення.

Ремонт ноутбуків та комп‘ютерна допомога на дому!Навчання комп‘ютерної грамотності та навичок роботи на пк.Заміна дисплеїв ноутбуків, а також складний ремонт мат.плат, мікросхем і модулів. Відновлення даних.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024