Центри для дошкільнят Санкт-Петербурга



Центри для дошкільнят :

Всього найменувань: 95, Переглядів: 96875

Безліч різноманітних занять:
Спортивні танці, айкідо, гімнастика для малюків;
Розвиваючі - малюнок, шахи, ігри для дрібної моторики, англійська мова, курси для допитливих;
Музичні - для малюків і дітей старшого віку, групи різного рівня підготовки;
Творчі - студії для ліплення із пластичних матеріалів, З і ін;
Театральні студії різної спрямованості - музична студія, акторська майстерність;
Студія мультиплікації для створення власних мультфільмів;
Підготовка до школи;
Групи продовженого дня;
Індивідуальні заняття з репетиторами;
Ігрова кімната.
Організація свята, дня народження:
Для Вас і Ваших дітей ми організовуємо дитяче свято, день народження чи інша подія з залучення професійних акторів. Для самостійного проведення свят ми пропонуємо скористатися костюмерної, де ми можемо підібрати для Вас будь-які костюми з театральних засіків.
У центрі ведуть прийом сімейний і підлітковий психолог.

Дитячий центр розвитку "МалышМаПы" пропонує широкий вибір педагогів для ваших малюків. Від ритміки до підготовки до школи. Зручно, що в дитячому центрі розвитку "МалышМаПы" є приватний дитячий сад і послуги для батьків.

Основні напрямки роботи центру: логопед, психолог, дефектолог. Безкоштовна діагностика, розробка індивідуальної корекційно-розвивального маршруту. На заняттях у центрі "ДЕМ" крім базових розвиваючих програм, методів і прийомів, що застосовуються модифіковані та авторські програми, новітні інтерактивні технології, логотренажеры, програмні апарати БОС (біологічно зворотний зв‘язок) і БАК (биоакустическая корекція), системи видеобиоуправления та комп‘ютерні методики діагностики та корекції, програма мозочкової стимуляції на обладнанні Balametrics.

Запрошуємо Вас відвідати новий дитячий ігровий центр для всієї сім‘ї - "НЕПОСИДИ".

Тут діти можуть пограти в різні іграшки, пострибати на батуті, покататися з гірки, освоїти різні рольові та розвиваючі ігри , грати в спортивні ігри, помалювати не тільки на папері і мольберті, але навіть на стіні, а батьки в цей час можуть приємно провести час в затишній зоні відпочинку.

У нас можна організувати і весело провести дитяче свято з аніматорами, конкурсами та подарунками!!!

Диво-Школа Pic‘nMix - це унікальний формат дитячого дозвілля, що поєднує в собі ігрові та навчальні стадії на базі знаменитих розвиваючих ігор російського виробника Pic‘nMix. Батьки можуть залишити дитину в Диво-Школі Pic‘nMix на цікаве й захоплююче заняття, яке триває 1 годину і включає в себе різні етапи взаємодії з малюком. Досвідчені педагоги займаються з дитиною, поки батьки відпочивають і насолоджуються покупками.

Дитячо-підлітковий розвиваючий центр. Групи поділені за віком. Для кожної вікової групи складена своя програма. Основні напрямки: танцювальний, спортивний, інтелектуальне.

Розумний місто безпеки «ТачкиГрад» Як навчити непосиду основам безпеки і прищепити йому відповідальність? Легше, ніж вам здається! Тепер, завдяки пізнавально-розвиваючого проекту «ТачкиГрад», молоде покоління може отримувати знання про навколишній світ у формі захоплюючого театралізованого пригоди по дитячому місту.

Групи неповного дня
Програми раннього розвитку і підготовки до школи
Ритміка, степ-аеробіка і бебі-фітнес
Організація свят та дитячих днів народження
Театр по вихідних
Майстер-класи, студії і гуртки, дитячі екскурсії в музеї СПб.

Ми запрошуємо в Будинок довірчого виховання діток від 2 до 8 років. Елегантна гувернантка, мистецтва ний інтер‘єр і цікаві заняття - це цілий світ для Вашої дитини на той час, поки Ви не можете приділити йому максимум уваги.

Будинок довірчого виховання - це місце, де виховується Справжня.

Ми приймаємо в постійні групи, а також даємо можливість погодинного перебування.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

10

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024