Центри для дошкільнят Санкт-Петербурга



Центри для дошкільнят :

Всього найменувань: 95, Переглядів: 96894

Розважальний центр для дітей віком від 6 до 14 років у Санкт-Петербурзі, розроблений досвідченими педагогами та психологами, які адаптували кращі світові практики дитячих розваг для дітей.

Для Вас ми приготували:

— Захоплююче проведення часу для ваших дітей: випробування, створені за мотивами відомої гри «Форт Боярд»;
— Для батьків можливість спостерігати за грою дітей в реальному часі з допомогою live-трансляції на комфортних канапах;
— Максимальне занурення дитини в атмосферу справжньої пригоди, використовуючи сучасні технології і фантастичний дизайн;
— Проведення незабутніх Днів Народжень з святковим застіллям і розважальної авторською програмою (під ключ);
— Гарантії повної безпеки проходження ігри-пригоди під контролем професійних інструкторів;
— А головне, Ви і Ваші діти отримаєте нереальний заряд позитивних емоцій на довгий час!

Участь у грі тільки за попереднім записом!

Одна з провідних завдань, яке вирішує наш центр, розвиток мови у дітей. Мова – одна з найбільш важливих інструментів в освоєнні життєвих завдань, що постають перед дитиною, і це запорука успішного вирішення їх. Уміння говорити і правильно оформляти свої думки робить дитину вільним у виборі життєвого шляху і дозволяє повноцінно розвивати свою особистість, розкрити індивідуальність і унікальність внутрішнього світу. Допомогти дитині стати на шлях правильного розвитку і не збитися з нього – наша пріоритетна мета

В центрі "2x2" діти поринуть у незвіданий і цікавий світ відкриттів і можливостей, світ усмішок і веселощів.

До НАС ВАРТО ПРИЙТИ, тому що:

Вас зустрінуть доброзичливі професійні педагоги, які люблять дітей і свою роботу.

У нас різноманіття пропонованих розвиваючих курсів.

Зручний розклад, що дозволяє відвідувати кілька курсів.

Система знижок.

Затишна обстановка для батьків, які очікують дітей із занять.

Можливість провести день народження в центрі.

Ми прислухаємося до Вашої думки про роботу нашого Центру і намагаємося стати краще!

"Галактика Пригод" - дитячий розважальний центр для дітей від 6 до 14 років. Приголомшливі локації з випробуваннями для маленьких героїв - це максимальне занурення в атмосферу справжньої пригоди, з використанням сучасних технологій,фантастичного дизайну і спеціально розроблених і вироблених атракціонів.
Надаються послуги з організації свят і тимбилдингов.

Дитячий центр "Як Мама" ...
Санкт-Петербург , 192174, вул. Шелгунова, 9 /1

тел. 8 (996) 777-05-60
Актуально на 01.01.2018

Оздоровчо -навчальний центр "Як Мама" чекаємо дітей та їх батьків. Унікальна Методика Сергєєвих допомагає дитині зрозуміти свою індивідуальність і усвідомити своє Я у світі, у дитини складається уявлення про космічному просторі, про красу світу і любові в родині, середа монтессории з 1 року, йога мама плюс малюк, театральні постановки кожен місяць, безкоштовні майстер-класи для наших клієнтів. Чекаємо На Вас!!!

Дитячий центр "МаНяня" проводить розвиваючі заняття для дітей від року до 7 років, заняття для мам з малюками з народження. У нас працює міні сад, група неповного дня. А також підготовка до школи, заняття з логопедом, психологом. Англійська мова, З, творча майстерня. Проводимо дитячі дні народження.
Клуб гармонійного материнства «МаНяня» запрошує на заняття з підготовки до пологів, у школу молодих мам, а також на розвиваючі заняття для дітей. Клуб для всіх, хто хоче бути найкращими Батьками для своїх теперішніх та майбутніх дітей.
Всі програми в клубі організовані таким чином, щоб молода сім‘я могла отримати кваліфіковані послуги протягом усього періоду очікування, народження і їх дорослішання малюка.

Живопис, Ліплення, Малюнок, Композиція

ЦКД "Кіровець" - це культурно - дозвіллєвий, розважальний центр, на базі якого працює більше 50ти колективів самодіяльної творчості. "Кіровець" проводить регулярні концерти, розважальні програми, вечори відпочинку для людей різного віку і кола спілкування. В даний час в Центрі існує величезна кількість гуртків найрізноманітнішої зайнятості для дітей і дорослих (від Гуртка з вивчення англійської мови до Циркової студії).

На нашому сайті ви знайдете більш детальну інформацію про Центр, опис всіх гуртків, колективів, анонси заходів, а так само інформацію по запису.

Дитяче ігрове простір "Леготека" - відмінне місце для веселого і корисного проводження часу!
Тут кожен знайде заняття і конструктор по душі: діти пограють у великі блоки Lego Duplo, а пізнавальні майстер-класи з Початкової робототехніки" і "Науки і технології" захоплять найсерйозніших відвідувачів (і їх дітей теж).
Для вас і ваших дітей надано величезний ігровий простір, ВСІ експозиції Lego МОЖНА ЧІПАТИ І РОЗБИРАТИ!
У Леготеке ви можете весело і цікаво провести День Народження, організувати групове відвідування або просто зайти пограти, перетворивши шкільні будні вашої дитини в справжнє свято!

Тут кожен знайде заняття і конструктор по душі: діти пограють в "Гігантські кубики" і великі блоки, для старших хлопців - представлена велика легоэкспозиция.

ВСІ експозиції МОЖНА ЧІПАТИ, ГРАТИ з ними і КОНСТРУЮВАТИ!

Пізнавальні майстер-класи з Початкової робототехніки" і "Науки і технології" захоплять найсерйозніших відвідувачів.
У Леготеке "LEFUNGO" ви можете весело і цікаво провести День Народження, організувати групове відвідування або просто зайти пограти, перетворивши шкільні будні вашої дитини в справжнє свято!

Леготека-Монпаньсе:
Адреса: вул. Планерна,59
ТРЦ "Монпансьє", 3 Поверх
+7 962 708 84 85
Ми працюємо ЩОДНЯ з 10.00 до 22.00

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

10

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024