Поліграфія Санкт-Петербурга



Поліграфія :

Всього найменувань: 542, Переглядів: 110658

Реклама, поліграфія, зовнішня реклама, друк, листівки, флаєри, брошури, буклети, календарі, ламінація, етикетки, запрошення, листівки, блокноти, бланки, плакати, візитки, широкоформатний друк, плоттерна порізка, сувенірна продукція, полотна, футболки, рекламні стенди, банер, світлові короби, об‘ємні букви, дизайн, магніти вінілові, акрилові магніти, пазли, металеві бейджі, дошки інформації, кубарики, пазли, каталоги, пластикові бейджі.

Надаємо поліграфічні послуги в Санкт-Петербурзі за низькими цінами. Працюємо з понеділка по п‘ятницю з 10:00 до 18:30, можлива робота в суботу, але лише за попереднім погодженням з менеджерами компанії. Створюємо макети, розробляємо поліграфічний дизайн, виробляємо цифровий та офсетний друк.

Доставка здійснюється по всьому Санкт-Петербургу.

Наша компанія має великий досвід роботи в даній сфері. Сучасне обладнання європейської якості забезпечує повний цикл виготовлення друкованої продукції.

Досвідчені співробітники допоможуть:

провести постпечатную обробку;
виконати офсетний та цифровий друк;
зробити додрукарську підготовку матеріалів;
створити цікавий і унікальний дизайн продукції.

Фото-Копіцентр "Друкарська Майстерня" ...
Санкт-Петербург , 194354, вул. Єсеніна, 8, к. 1

тел. +7 (911) 974-21-74
Актуально на 01.01.2018

Ксерокс, Цифровий друк, Друк фото, Широкоформатний друк, Офсетний друк, Ламінування, Брошурування, Палітурка, Друк банерів і наклейок, Фотосувениры, Канцелярські товари, Календарі

Поліграфічна фабрика "Чотири кольору" (група компаній Мфин) займається виготовленням повнокольорової поліграфічної продукції офсетним і цифровим способом, а також інтер‘єрної печаткою.

Компанія з 25-річним досвідом роботи на ринку рекламної поліграфії, в серпні 2016 року запустила у себе на виробництві 1-й в Росії 5-барвистий промисловий цифровий комплекс Xerox iGen5.

З 1 серпня 2016 року цифрове виробництво «Чотири кольору» розташовується за адресою: набережній Обвідного каналу, 199, корпус 17. У двоповерховому особняку на території комплексу історичних будівель 4-го казенного винного заводу і складу, встановлено три основних цифрових друкарських машини — Xerox iGen5, Xerox iGen4 і Xerox colour 1000.

Офсетна машина Heidelberg SM 52 + L формату В3 дозволяє друкувати як збірні тиражі в швидкі терміни, так і прямі офсетні тиражі з можливістю друку додатковими фарбами (pantone).

Компанія "Чотири кольору" займається друком на конвертах. Для цього встановлена друкарська машина " Xerox ColorQube. Ми пропонуємо 4 формати конвертів на різних паперах - е65, с65, с5, с4. Великі тиражі конвертів можливо надрукувати офсетом.

Розгорнутий на двох поверхах широкий парк післядрукарського обладнання дозволяє друкарні виробляти саму різноманітну і якісну рекламно-поліграфічну продукцію в найкоротші терміни.

Будь-яка поліграфічна продукція на офсетному і цифровому обладнанні. Індивідуальний розрахунок ціни для кожного замовника. Друкуй ПРАВИЛЬНО!

Друкарня "Юпринт" – це високоякісні послуги оперативної поліграфії та цифрового і офсетного друку в Санкт-Петербурзі за найнижчими цінами.
Скориставшись послугами цифрової друкарні від «Юпринт», Ви зможете заощадити свої кошти, час і сили, оскільки ми здатні терміново виконати типографическую продукцію, таку як:
• візитки,
• плакати,
• листівки,
• буклети,
• креслення,
• каталоги,
• банери,
• наклейки і багато іншого.

Друкарня Спринтер
Санкт-Петербург , 197342, наб. Чорної річки, 41

тел. +7 (812) 702-67-99
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

55

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024