Поліграфія Санкт-Петербурга



Поліграфія :

Всього найменувань: 542, Переглядів: 110672

Поліграфічна компанія здійснює друк, вишивку з текстилю. А так само наносить зображення на сувенірну продукцію (чашки, тарілки, значки, брелоки і т. д.)

Пропонуємо:
- Будь-яка поліграфія (візитки, листівки, календарі, плакати, флаєра, бланки, буклети...)
- Ксерокопіювання, сканування, друк документів.
- Друк фотографій
- Дизайн-послуги (будь-які макетів для поліграфії, зовнішньої реклами, інтернет-реклами, оформлення груп в соц мережах)
- Рекламні послуги (реклама в ліфтах; розповсюдження листівок по поштових скриньках, на вулиці, в метро і магазинів; розклейка листівок; розкладка " під двірники автомобілів...)

Детальний прайс на сайті.
Знаходимося біля метро.

Звертайтеся!

Виготовлення печаток і штампів, друк візиток, листівок, бланків. Широкоформатний друк (банер, самоклейка, полотно). Виготовлення табличок, стендів, зовнішньої реклами

копі-центр, оперативна поліграфія, малі тиражі високої якості, візитки, флаєри, буклети

Астерион, ТОВ
Санкт-Петербург , вул. Розенштейна, 21

тел. +7 (952) 376-53-89
Актуально на 01.01.2018

Ми надрукуємо для Вас методом шовкографії:
– візитні картки
– стікери, бирки
– поліетиленові пакети, папки-куточки
– наклейки будь-яких розмірів
– зображення на різних тканинах (х/б, льон, синтетика і т. п.)
– на самих різних матеріалах, таких як скло, дерево (фанера, ДСП, ДВП і т. д.), метал, у т. ч. фарбований
- виготовляємо паперові пакети, картонні упаковки по Вашим розмірам, з вашими зображеннями

Крім цього виготовимо будь-яку поліграфію: календарі, каталоги, брошури, листівки та багато іншого. Будь фірмову сувенірну продукцію.

Якщо Вам необхідно вирішити проблему нанесення зображення на поверхню, – приходьте до нас, ми разом вирішимо це питання.
Якщо Вам необхідно отримати якісну продукцію – ми чекаємо Вас.
Наша адреса : Санкт-Петербург, вул. Розенштейна, 21, офіс 751, т. 418-20-17

Наша компанія виробляє і постачає рекламні стенди, прес-воли, стрітлайни, флагштоки тощо рекламно-виставкового обладнання. Послуги цифровий, офсетний та широкоформатного друку. Агентство Грін-люкс.

Рекламна поліграфія, поліграфічна студія, рекламне агенство

Копіцентр - провідна поліграфічна компанія, яка пропонує якісні послуги з виготовлення поліграфічної продукції фізичним та юридичним особам.

Виготовлення поліграфічної продукції для фізичних та юридичних осіб. Якісний сервіс, широкий вибір матеріалів, досвідчені співробітники.

Копіювання в Петербурзі — кольорове, чорно-біле і широкоформатне. В Копіювальному Центрі «ЦЦТ» Ви можете замовити кольорове копіювання практично будь-якого оригіналу: фотографії або фотокалендаря, картини або репродукції, плакати, афіші, офіційного документа і багато іншого. Кольорові копіювальні апарати нашого Центру дозволяють отримувати точні і яскраві копії Ваших вихідних зображень. В Копіювальному Центрі Вам швидко і якісно зроблять чорно-білі копії будь-яких оригіналів: роздруківок, книг, статей, брошур, довідок, бланків, документів і багато чого іншого. Наші копіри забезпечують високу швидкість чорно-білого копіювання і чудову якість відбитків. Наш Копіювальний Центр пропонує Вам послуги чорно-білого і кольорового широкоформатного копіювання. Карта, схема або креслення, плакат, репродукція або картина — наші фахівці виготовлять копію практично будь-яких оригіналів якісно та максимально швидко.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

55

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024