Перукарні, салони краси Санкт-Петербурга



Перукарні, салони краси :

Всього найменувань: 6414, Переглядів: 335176

Салон краси S. O. L. T. - це яскраве, стильне і комфортне заклад, що надає бездоганні послуги у всіх областях догляду за зовнішністю. Гостей салону чекає тепла і дружня і творча атмосфера. У салоні S. O. L. T. сконцентрувалися найбільш інноваційні досягнення в індустрії краси, застосовуються найбільш дієві методики відходу за тілом і волоссям.

Всі види перукарських послуг (стрижки, укладання, фарбування і тонування волосся, весільні та вечірні зачіски, нарощування волосся, мелірування, ламінування, екранування, хімічна завивка і карвінг, кератинове випрямлення, відновлення волосся BOTOX (БОТОКС)).
Послуги манікюру (покриття Шелак, «Френч», Шелак «Градієнт», нарощування нігтів, дизайн і малюнок, масаж кистей рук), послуги педикюру (класичний, покриття Шелак, масаж ніг).
Депіляція.
Нарощування, декорування та дизайн, забарвлення вій. Корекція і фарбування брів.

У клубі краси Twins Beauty представлений весь спектр послуг індустрії краси, а майстри працюють на сучасному обладнанні, використовуючи передові технології та матеріали. Професіоналізм майстрів, приємна і затишна атмосфера, доступні ціни, а також цікаві пропозиції для наших клієнтів чекають Вас в нашому клубі!
Приходьте до нас! І ми зробимо Вас красивими на 100%!!!

Вже протягом шести років ми працюємо над тим, щоб щодня створювати і дарувати красу своїм улюбленим клієнтам! Адже духовна краса повинна обов‘язково бути прикрашена зовнішнім перетворенням того, хто його заслуговує, а саме такі відвідувачі приходять у наш креативний модний салон!
Салон краси КреатиFF – це професійна команда кращих майстрів індустрії, які не терплять недоліків у своїй роботі і завжди роблять її по-справжньому професійно, відповідально, і, звичайно, креативно!
Ми вважаємо, що зуміли створити справжній храм преображення, в якому завжди раді відвідувачам. І не важливо, чи прийшли Ви всього лише зробити покриття нігтів лаком, або пройти повний комплекс послуг нашого салону, присвятивши весь день собі і своїй красі! Кожен наш відвідувач – особливий клієнт, який заслуговує уваги, висококласного обслуговування і результату, який неодмінно порадує і підніме настрій...
Салон краси КреатиFF – це:
- Команда висококваліфікованих майстрів, які є власниками численних нагород, які свідчать про те, що вони – кращі в красивій індустрії! Але при цьому, далеко не одні лише грамоти та медалі підтверджують кваліфікацію наших фахівців. Головним свідченням їх професіоналізму ми вважаємо щасливих натхнених і натхненних клієнтів, які виходять від кожного креативного майстра буквально летять від радості і натхнення своїм оновленим чином!

Мандаринка
Санкт-Петербург , площа Чернишевського, 7

тел. +7 (981) 709-90-90
Актуально на 01.01.2018

Салон краси "Мандаринка" представляє послуги по манікюру, педикюру, нарощування нігтів, вій, волосся, а так само стрижок та зачісок на різні заходи. У нас працюють тільки кваліфіковані фахівці, результатами роботи яких Ви будете задоволені!

від метро маршрутка №162-їхати 5хв.

✳Хочеш бути королевою урочистого заходу, залучати до себе погляди чоловіків, зачаровувати, зводити з розуму?
❇Потрібно зробити макіяж за особливим нагоди у професійного візажиста?
Вдало зроблений візаж, жіночна, чарівна зачіска зроблять з тебе справжню модель!
✳Потрібні красиві нігтики до відпустки або події?
❇Або просто хочете свої ручки-ніжки швидко привести в порядок?
♥ Всі види манікюру і педикюру як на руках, так і на ногах!!!

♥ Покриття гель-лаком Shellac і Gelish більше 200 кольорів

♥ Нарощування нігтів акрилом та гелем на формах. Робимо нарощування як на руках і на ногах.

А також:
МАКІЯЖ
ЗАЧІСКИ
КОСИ
НАРОЩУВАННЯ ВІЙ
ЛАМІНУВАННЯ ВІЙ
НАРОЩУВАННЯ ВОЛОССЯ

У студії виконують перманентний макіяж очей, брів, губ будь-якої складності.

Салон краси від сестер "Тільки Ти" - всі види перукарських послуг, стрижки, фарбування, святкові зачіски, кератинове випрямлення волосся, фарбування OMBRE. Всі види манікюру і педикюру, нарощування нігтів. Навчальний цнтр: навчання візажу, професійного і для себе, косоплетению, моделювання брів, шугарінгу, стилю, имиджй. Мезороллер терапія, пілінги, чищення особи, обгортання, всі види масажу. Салон знаходиться в центрі Санкт-Петербурга. Зайшовши в наш салон, Ви поринете в атмосферу затишку, справжнього сімейного тепла і привітності. А найголовніше, тут працює команда професіоналів. Наші майстри допоможуть втілити Ваші мрії, дадуть поради, проконсультують і зроблять все для того, щоб підкреслити Вашу природну індивідуальність і створити неповторний образ.

Салон краси «Фрезія» - це оазис краси і здоров‘я.

Дизайнерський інтер‘єр, приємна атмосфера, бездоганний сервіс, высококласные спеціалісти та ефективні відходи - все це чекає Вас в нашому салоні краси преміум-класу.

Велика різноманітність послуг і методик фахівців салону краси «Фрезія» дозволить Вам вибрати саме те, що Вам необхідно.

«Фрезія» - один з кращих салонів краси преміум-класу в Спб. Ми будемо раді бачити Вас в числі наших клієнтів!

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024