Перукарні, салони краси Санкт-Петербурга



Перукарні, салони краси :

Всього найменувань: 6414, Переглядів: 334988
Перукарня Діва
Санкт-Петербург , вул. Шкільна, 2

тел. +7 (921) 325-35-45
Актуально на 01.01.2018
Завиток
Санкт-Петербург , Шушари сел., Колпинское ш., 36, корп.1

тел. +7 (911) 848-76-71
Актуально на 01.01.2018

Салон знаходиться в самому центрі Санкт-Петербурга, недалеко від Невського проспекту, за будівлею Казанського собору.

Основним напрямком діяльності нашого салону краси є ШОВКОВЕ ФАРБУВАННЯ ВОЛОССЯ. Розвиток і просування ідей стійкого безаммиачного фарбування — це те, заради чого і був створений САЛОН КРАСИ «12 МІСЯЦІВ».Шовкове Фарбування CHI – найдосконаліший з відомих на сьогодні способів фарбування волосся.

Одяг - це те, що ви можете купити, а стрижка - це те, як ви ставитеся до себе, стверджують французи. Не випадково останнім часом модельєри при виготовленні жіночих колекцій так багато уваги приділяють саме МОДНИХ СТРИЖОК. Наш САЛОН поставив перед собою чітку мету - показати, якими модними, стильними і красивими ви можете стати.

Сьогодні руки стали візитною карткою людини. Просто нанести лак на свої нігті сьогодні не просто недостатньо,— це очевидна ознака поганого тону. Нігті повинні мати досконалу форму, вони повинні бути доглянуті. Саме для цього призначений МАНІКЮР.

В нашому салоні краси Вашій увазі пропонуються різні види ПЕДИКЮР: класичний, апаратний , SPA-педикюр. Тільки у нас майстер - ПОДОЛОГ займається вирішенням проблем стопи, таких як врослий ніготь, мозолі, деформація нігтів.

Спільними зусиллями ЛІКАРЯ-КОСМЕТОЛОГА і Вашою особистою турботою про себе і своїй шкірі можна домогтися бажаного результату і ПОВЕРНУТИ ЧАС НАЗАД.

Косметологічні послуги
·Маски: від 300 до 3900 руб.

Манікюр
·SPA-манікюр: від 1300 руб.
·Класичний, європейський, апаратний:від 750 до 900 руб.

Перукарські послуги (жіночий зал)
·Стрижка: від 850 до 1650 руб.

Педикюр
·Класичний, апаратний: від 1450 руб.

Мережа салонів Agauche представлена в індустрії краси більше 10 років.Нашою перевагою є територіальне розташування - ми знаходимося в гіпермаркетах Окей за адресами:Космонавтів,45 і Більшовиків,10.У салонах представлені жіночий і чоловічий перукарський зал,манікюрний та педікюрний кабінет,також є міні-студія засмаги.У нас Ви зустрінете кваліфікованих фахівців,які допоможуть створити стильний образ і виглядати чудово,а досвідчені адміністратори допоможуть у виборі професійної косметики марок L‘oreal і Kerastase,яку Ви можете придбати для домашнього догляду за волоссям.Молодий,креативний колектив,затишна атмосфера,чашка кави і наш професіоналізм завжди для Вас!

«‘GAUCHE» - це мережа салонів краси «ЕКСПЕРТ Loreal Professionnel», представлена в індустрії краси більше 10 років. Саме тому, майстри ‘ GAUCHE в своїй роботі використовують найсучасніші досягнення творчих партнерів з-за кордону.

Систематично, всі майстри проходять підвищення кваліфікації у провідних навчальних центрах міста, беруть участь у зарубіжних бізнес-форумах, а також відвідують ознайомчі семінари по новинкам.

Стрижки, будь-який вид фарбування, моделювання локонів, завивка і біо вечірні та святкові укладки і зачіски. Наші перукарі-стилісти створять Вам унікальний і неповторний образ, який підкреслить макіяжем.
Професійні догляд за шкірою обличчя, здатні вирішити будь-які проблеми; широкий вибір пілінгів, спрямованих на боротьбу з біологічним старінням шкіри, проблем акне, фотостарінням, а так само з порушенням рельєфу шкіри.
Манікюр, педикюр, покриття Shellac, Vinylux, Brisa Lite, Spa -процедури, парафінотерапія. Майстри нігтьового сервісу запропонують великий вибір дизайну та моделювання нігтів.

А так же для вас сучасний вертикальний турбосолярій.

Великий вибір професійної косметики класу Lux:
L‘oréal Professionnel, Kérastase,
La Biosthetique, Gehwol, Creative, ESSIE

Так само для Вас дисконтні картки, бонуси, сезонні акції та подарункові сертифікати. Ми приймаємо до оплати пластикові картки.

Безумовно, ще однією нашою перевагою є територіальне розташування – ми знаходимося в гіпермаркеті "о‘кей" за адресами: пр. Космонавтів,45 та ін. Більшовиків,10, тому візити в наші салони з легкістю можна включити навіть в самий складний графік.

Ми дбаємо про Ваш комфорт, тому у Вас є можливість не тільки радувати себе салонними процедурами, але й одночасно підтримувати спілкування з друзями і близькими. В наших салонах краси встановлений Wi-Fi інтернет. У процесі процедур Ви можете проводити час за чашкою запашної кави, почитати свіжі журнали і користуватися безкоштовним високошвидкісним інтернетом - ідеальне рішення для ділових людей.

Ми впевнені - виглядати стильно можна навіть з мінімальними витратами і завжди раді не тільки постійним, а й новим клієнтам!

 

Beauty Bar Bonnie – новий підхід до індустрії краси. Якщо Ви хочете, наприклад, зустрітися з подругою і разом зробити нігті або зачіску, то у нас це можна здійснити! В нашому просторі ми зібрали найкращих фахівців - візажистів-стилістів, стилістів по волоссю, майстрів-бровистов, майстрів манікюрного сервісу та багатьох, багатьох інших експертів! А також великі приміщення "OPEN SPACE" для спільного проведення часу з подругами при використанні послуг б‘юті-бару.

Наші послуги:
* перукарня зона Paul Mitchell
* зона макіяжу та зачіски на 3 гримерних місця та професійної селфи-зоною
* зона дизайну нігтів на 3 робочих місця з професійними матеріалами (Kodi, Parisnail, Voque)
* Chillout - педикюрная на 2 місця з телевізором і баром, для спільного педикюру з подругою.

Мережа салонів краси «Хмари» дає Вам можливість доторкнутися до прекрасного, здійснити мрію. Наші фахівці дійсно захоплені своєю роботою, саме тому вони враховують всі побажання клієнтів і домагаються високих результатів. Креатив, індивідуальність і естетичність – цих принципів дотримується наша команда професіоналів.

Про нас
Ми раді вітати Вас в люкс салоні краси Santorini. У нас Ви можете зануритися в атмосферу Древньої Греції, випивши чашечку ароматної кави або чаю і забувши про всі турботи. Вас зустрінуть досвідчені фахівці, які постійно вдосконалюють свої знання та майстерність. ми використовуємо тільки професійні засоби і обладнання, і обов‘язково попередимо Вас про протипоказання до будь-якої з процедур.

Ми завжди раді гостям, і впевнені, що прийшовши одного разу, Ви станете нашими постійними клієнтами.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024