Опалювальні системи Санкт-Петербурга



Опалювальні системи :

Всього найменувань: 994, Переглядів: 110774

"Компанія «Регіон тепла» продає опалювальне обладнання, проектує і робить монтаж систем опалення, водопостачання, каналізації на дачах, в заміських будинках, котеджах. Вся робота виконується якісно і в обумовлені терміни.

На приватних об‘єктах компанія виробляє установку обв‘язку і котельного обладнання.

Наша команда працює з будь-якими типами котлів: газові, дизельні, електричні, твердопаливні та комбіновані.

Всі роботи здаються під ключ. Крім того, компанія виробляє монтаж і налаштування бойлерів та супутнього обладнання, зовнішня і внутрішня прокладку труб проводиться підключення до необхідного устаткування: радіатори, насоси, пристрій теплої підлоги, шеф-монтаж станцій локальної очистки.

Ми пропонуємо тільки безпечні, надійні і маловитратні в обслуговуванні інженерні системи."

Теплі підлоги під кахель, інфрачервоні плівкові підлоги під ламінат, комплектуючі для теплих підлог, гріючий кабель для обігріву труб і терморегулятори широкого призначення завжди в наявності і за доступними цінами. Сертифікований монтаж і розширена гарантія. На ринку з 2010 року

Інтернет-магазин гріючих панелей СТЕП компанії ТЕТ. Пропонуємо купити з наявності і під замовлення енергозберігаючі інфрачервоні обігрівачі. Панелі СТЕП не вимагають обслуговування в процесі експлуатації, не випалюють кисень і є відмінною альтернативою масляним і конвекційним обігрівачів.

Торговий Дім "Українець-СевероЗапад" є представником компанії "Techno" в Санкт-Петербурзі, Ленінградській області і всьому Північно-Західному регіоні. Ми займаємося виробництвом конвекторів більше 10 років.

Напрямок діяльності:
Підбір,продаж, монтаж і сервісне обслуговування устаткування для інженерних систем і комунікацій приватним особам і організаціям. Монтаж котелень та систем опалення в заміських котеджах і приватних домоволодіннях.

Наша мета:

Комфорт наших клієнтів.

Створення якісної системи опалення, максимально задовольняє вимоги та побажання замовника в сфері опалення свого житла.

Створення сучасної системи опалення максимально енергоефективної і універсальною, на скільки це можливо в умовах наданих замовником.

Створення максимально надійної системи опалення, що працює без перебоїв і аварійних ситуацій в умовах нашої кліматичної зони.

Комфорт, якість, енергоефективність і надійність ось наші цілі при створенні систем опалення для наших замовників.

Принципи роботи:
Ми готові проконсультувати по вопрасам пов‘язаних із системами опалення водопостачання і каналізації. З допомогою спеціалізованих програм виберемо оптимальну конфігурацію системи опалення (водопостачання, каналізації), проведемо підбір обладнання у відповідності з вашими побажаннями, складемо кошторис, проконсультуємо вас або ваших монтажників з будь-яких питань, пов‘язаних з монтажем, пуско-наладкою і подальшим обслуговуванням системи, при необхідності виконаємо монтаж обладнання. Ми завжди намагаємося знайти компроміс між бажанням замовника отримати якісне обладнання, його грамотний і акуратний монтаж за мінімальні гроші і нашим бажанням отримати гідну оплату за свою працю.

Спеціалізація:

системи опалення Uponor, Purmo
двотрубна розводка радіаторного опалення, колекторна розводка радіаторного опалення, система водяних теплих підлог
котельні газові, дизельні,твердопаливні, електричні, комбіновані (Buderus, Vaillant, Protherm, Baxi)
димоходи з нержавіючої сталі Rosinox
система каналізації Uponor
теплоізольовані зовнішні трубопроводи Uponor
водонагрівачі електричні (Atlantic, Термекс, Electrolux, Ariston, OSO)
водонагрівачі газові (Bosch, Junkers, Vaillant, ЛадоГаз, Нева-Люкс)
бойлери для котелень (Buderus, Vaillant, OSO, Protherm)
управління системою опалення по стільникового зв‘язку SMS-контроль
насосне обладнання, обладнання для свердловин, водопідготовка (Grundfos, Wilo, Dab, Джилекс, Aquafilter)
вентиляція і кондиціонування (Systemair, Ventrex, Fujitsu, McQuay)

Компанія ТЕХНОФОРМ була утворена в кінці 2003 року як спеціалізоване підприємство з виробництва автомобільних і побутових антифризів нового покоління. У 2004 році ТЕХНОФОРМ першим у Росії почала випускати теплоносії та антифризи світового рівня якості за найсучаснішою карбоксилатной технології (ОАТ). На даний момент ТЕХНОФОРМ є одним з провідних виробників в цій області. Це було досягнуто завдяки стратегічному партнерству з компанією Arteco (Бельгія), європейським лідером у виробництві автомобільних антифризів і теплоносіїв.

Сьогодні ТЕХНОФОРМ - це:
• Обладнання провідних світових компаній, у тому числі мас-метри з дистанційним управлінням і кориолисовые витратоміри високої точності;
• Ємності, насоси і труби з нержавіючої сталі особливого типу - запорука граничної чистоти і високої якості продукту;
• 2 атестовані лабораторії забезпечують багаторівневий контроль якості вхідної сировини і продукції;
• Сертифікати системи менеджменту якості, екологічного менеджменту та авіаційної атестації (ISO/TS 16949:2009 / 9001:2008 / 14001:2004, OHSAS 18001:2007);
• Широкі логістичні можливості завдяки розташуванню 2-х заводів поблизу транспортного (збутового) і автобудівельного центрів - Москви (р. Подольськ) і Нижнєкамська.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024