Опалювальні системи Санкт-Петербурга



Опалювальні системи :

Всього найменувань: 994, Переглядів: 110807

Дизайнерські радіатори, трубчасті радіатори, сталеві радіатори, вертикальні радіатори, підлогові конвектори, канальні конвектори, радіатори висотою 200 мм, рушникосушки, електричні радіатори, кольорові радіатори – все це та багато іншого ви знайдете у нас в наявності і на замовлення.

Амикта
Санкт-Петербург , проспект Обухівської Оборони, 39, оф. 18

тел. 8 (812) 408-07-36
Актуально на 01.01.2018

Компанія "Амикта" якісно, в строк і за доступною ціною встановить інженерні комунікації Вашого будинку. Ми надаємо гарантію на всі свої послуги, так як маємо професійні навички, досвід і сучасне будівельне обладнання.

Ми можемо зробити:
✓монтаж опалення (тепла підлога, радіатори, конвектори)
✓монтаж котельного обладнання (газові котли, електричні котли, твердопаливні котли)
✓ монтаж водопостачання (як внутрішнього, так і зовнішнього – буріння свердловини)
✓ монтаж електрики
✓ монтаж каналізації (як внутрішньої, так і зовнішньої - встановлення локальних очисних станцій)
✓ монтаж колекторів
✓монтаж сантехнічних приладів "на чистову"
✓пристрій напівсухий стяжки

Переваги співпраці з нами:
✓ висококваліфіковані фахівці зі стажем роботи більше 10 років
✓ гарантія на роботи і післягарантійне супроводження
✓ знижки на комплексний обсяг
✓ ми дорожимо нашими клієнтами і працюємо для задоволення їх потреб у якісних послугах!

Більш детальну інформацію про вартість і терміни виконання робіт ви завжди можете уточнити по телефону, вказаному в цьому довіднику.
Будемо раді знайомству! Телефонуйте!

Також більш докладно ознайомитися з компанією та фотографіями наших робіт можна на нашому сайті, просто написавши в пошуковому рядку – Амикта.
Будемо раді бачити Вас на нашій сторінці у Вк і Instagram (ссилочку на сайті)!

Компанія «ВодоТеплоСистема» — ремонтно-будівельне підприємство, яке виконує широкий спектр робіт, пов‘язаних з будівництвом і ремонтом зовнішніх і внутрішніх інженерних мереж і систем будівель і споруд (ХВП, ГВП, опалення, каналізація), монтажем різноманітного технологічного обладнання різних галузей виробництва, будівництва, експлуатації.

Наш магазин займаємося як роздрібним продажем обладнання, так і комплектацією об‘єктів будь-якої складності «під ключ», від приватного будівництва до великих комерційних будівель і споруд.

Маємо свій автопарк і добре налагоджену логістику з безкоштовною доставкою. А статус офіційного дилера таких брендів як TECE, Danfoss, Frankische, Buderus, IMI Heimeier і ін, дозволяє нам надавати найвигідніші умови в Санкт-Петербурзі.

Наша команда має багаторічний досвід роботи у сфері теплової техніки.
Ми постаралися зібрати продукцію найбільш цікавих, на наш погляд, виробників теплової техніки. Щоб допомогти вам знизити свої витрати на опалення і створити комфортну атмосферу перебування на роботі чи вдома.

ІНЖЕНЕРНІ СИСТЕМИ.
Встановлення опалення, водопостачання, каналізації в будинках, квартирах і будинках робимо під ключ в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області.
Інженерні системи (сантехнічні роботи та комунікації) - проектування, розрахунок та встановлення обладнання для опалення, водопостачання і каналізації.

Компанія Виссервис є офіційним представництвом Viessmann, першим оригінальним сервісним центром Viessmann р. в Санкт-Петербурзі! Компанія Виссервис працює без посередників! Ви зможете знайти все, що потрібно для опалення Ваших квартир, будинків, котеджів, офісів! У нашому виставковому салоні Ви зможете ознайомитися з продукцією компанії, наші фахівці допоможуть вибрати котел опалення, і Ви зможете придбати котел Viessmann в СПб за готівковий або безготівковий розрахунок. Кваліфіковані співробітники нашої компанії допоможуть обрати необхідне для Вас обладнання. Ремонт котельного обладнання, монтаж, сервісне обслуговування, гарантія, пусконалагодження, продаж котлів Viessmann - все це компанія Виссервис!

Продаж та обслуговування інфрачервоних обігрівачів ALMAC (АЛМАК)

Компанія «ПодземКомм» займається проектуванням, установкою станцій біологічної очистки, септиків, монтажем внутрішнього і зовнішнього водопроводу, каналізації (зливова, самотечная, напірна, вигрібні ями), дренажу, опалення. Також ми здійснюємо ремонт і сервісне обслуговування встановленого обладнання.

Наша компанія виконує професійний монтаж опалення, водопостачання, каналізації під ключ з гарантією 2 роки! Можливий підбір обладнання!

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024