Вікна Санкт-Петербурга



Вікна :

Всього найменувань: 1006, Переглядів: 267167

Пластикові вікна, двері, металопластикові конструкції, перегородки. Розсувні системи SLIDORS і KRAUSS . Засклення, утеплення, оздоблення балконів та лоджій, скління котеджів, веранд. Меблі для балкона. Ремонт пластикових вікон. Натяжні стелі.

Виробничо-комерційна фірма Сінді, ТОВ ...
Санкт-Петербург , Свердловська набережній, 4а

тел. 8 (911) 939-33-53
Актуально на 01.01.2018

Один з найбільших заводів в Санкт-Петербурзі, на ринку з 1999 року
Лідер на Північно-Заході по виробництву вікон з профілів REHAU 2011-2014р.р

3 автоматичні лінії німецької фірми FIMTEC і одна напівавтоматична лінія забезпечують якість і продуктивність до 500 виробів в зміну

Компанія «ВЕСЕЛКА ВІКОН» займається виробництвом, продажем ПВХ конструкцій з профілю IVAPER (GEALAN). Наша компанія - це колектив, що динамічно розвивається професіоналів, яка забезпечує ефективне і якісне виконання поставлених завдань. У своїй роботі ми суворо дотримуємося принципів відкритого і взаємовигідного співробітництва з партнерами. Сьогодні компанія виробляє і поставляє під замовлення металопластикові вироби та комплектуючі, а також здійснює сервісне обслуговування та ремонт раніше встановлених металопластикових виробів будь профільних систем ПВХ.

Вікна,ремонт вікон ПВХ

ВІКНА REHAU

Ви хочете оновити старі вікна на нові пластикові? Компанія СтройКомфорт пропонує пластикові вікна за заводськими цінами. Володіючи власним виробництвом з 1998 року, ми готові запропонувати своїм клієнтам найбільш вигідні умови. Використовуємо профіль відомих європейських виробників REHAU і VEKO. Наші фахівці з великим досвідом роботи, готові виконати установку конструкцій найхимерніших форм і розмірів.
Діють спеціальні ціни на монтаж натяжних стель. В наявності більше 300 кольорів і різних фактур. Для одержання більш докладної інформації звертайтеся до наших фахівців.

Компанія «Затишний світ» була заснована на початку 2016 року групою однодумців, які мали великий практичний досвід роботи в компаніях по установці вікон, міжкімнатних і вхідних дверей. За роки практики ми ретельно вивчили ринок продукції і всі нюанси, які впливають на термін служби виробів і їх характеристики.

Саме тому головний пріоритет компанії – пропонувати своїм замовникам не тільки якісну продукцію, але і високий рівень сервісу, який виражається в ретельному контролі замовлення від першого дзвінка в компанію, до закінчення робіт по установці.

Всі наші фахівці – це майстри з багаторічним досвідом, які люблять свою роботу і вміють її робити якісно і з любов‘ю.

Звертаючись до нас перед покупкою, Ви можете бути впевнені, що отримаєте кваліфіковану консультацію і зможете вибрати найбільш вигідний для себе варіант, з урахуванням усіх побажань.

Наші вироби проходять найсуворіших контроль якості, ми закуповуємо комплектуючі у провідних німецьких і італійських виробників, тому їх надійність підтверджується сертифікатами якості.

В своїй роботі ми приділяємо особливу уваги всі побажання замовника та індивідуально підходимо до вирішення будь-яких завдань, використовуючи накопичений досвід.

"ФАБРИКА ВІКОН" - НАЙБІЛЬШИЙ ВИРОБНИК ВІКОН В СПБ
15 РОКІВ УСПІШНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА РИНКУ

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

101

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024