Вікна Санкт-Петербурга



Вікна :

Всього найменувань: 1006, Переглядів: 267192

Пропонуємо послуги високої якості:
- установка металопластикових вікон
- засклення балконів та лоджій
- установка алюмінієвих розсувних лоджій
- установка москітних сіток, захисних ролетів, рулонних штор
- обробка балконів і лоджій (МДФ панелі, блокхаус, вагонка, пластик)

Наше виробництво збирає та встановлює вікна Veka в Санкт-Петербурзі вже більше 14 років.

При виготовленні вікон використовується німецька технологія, з дотриманням високих стандартів виробництва і контролю якості на всіх етапах. Пластикові вікна Veka зарекомендували себе як виключно довговічні, надійні, функціональні і зручні в експлуатації конструкції. Ми, будучи одним з небагатьох виробників в нашому місті, пропонуємо Вам придбати металопластикові вікна Veka в Санкт-Петербурзі за приємною ціною.

Найвища якість складання і виконання монтажних робіт – кредо нашого заводу.

Компанія «Вікна профілі Rehau» - це пластикові вікна та двері безпосередньо з заводу REHAU, застава тепла і затишку у вашому будинку. Компанія пропонує продаж та встановлення металопластикових дверей, вікон, лоджії, балкони виготовлених по самим передовим технологіям. Висока якість, низькі ціни, пропонованих нами виробів підтверджує величезна кількість задоволених клієнтів.

Виготовлення, установка і продаж пластикових вікон Rehau в СПб.
Купити недорогі пластикові і дерев‘яні вікна Rehau (Рехау) в Санкт-Петербурзі.

Виробник пластикових вікон в СПБ. Надаємо послуги по встановленню пластикових вікон від виробника в СПБ недорого. Профіль по ГОСТу, Німецька фурнітура, Гарантія 5 років.

Наша компанія пропонує пластикові вікна тільки самих якісних виробників систем профілів, таких як: VEKA, GEALAN IVAPER, REHAU.

Завод Окнометрия здійснює виробництво та встановлення пластикових вікон і дверей в місті Санкт-Петербурга і Ленінградської області. Пропонуємо наступні послуги: установка, демонтаж вікон і дверей, скління балконів і лоджій, вивезення сміття за запитом та ін. У нас в асортименті: пластикові вікна, пластикові двері, алюмінієві вікна, двері, ролети на вікна та двері і багато іншого. Здійснюємо заміри безкоштовно. Наші вироби відрізняються геометричною точністю, екологічною чистотою і безпекою. Вартість наших послуг дивіться на oknometria.ru. Телефонуйте за номером 8 (812) 320-15-85.

Виробництво вікон дверей rehau від виробника.

Компанія "Вікон" - виробник найтепліших німецьких пластикових вікон, дверей і лоджій за доступними цінами.

Вікна "Вікон" на 38% тепліше звичайних пластикових вікон.

Весь спектр послуг: виготовлення, доставка, монтаж і сервісне обслуговування. Європейські комплектуючі та великий асортимент аксесуарів для вікон.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024