Одежа взуття Санкт-Петербурга



Одежа взуття :

Всього найменувань: 1769, Переглядів: 192873

Компанія Inako — це великий інтернет-магазин одягу, взуття, сумок і аксесуарів.

Основним критерієм при підборі колекцій нашими баєрами є комфорт покупців. Багаторічний досвід наших співробітників у сукупності з світовими тенденціями моди дозволяють підібрати тільки найкраще. Ми цінуємо довіру наших покупців і прагнемо забезпечити високий рівень сервісу та індивідуальний підхід до кожного.

Ми любимо те, що робимо, — це і є секрет успіху нашої команди. Ми впевнені, що тільки виконана з любов‘ю робота може зробити наших покупців, колег і партнерів задоволеними і щасливими.

Ми хочемо, щоб наші покупці завжди мали можливість одягатися так, як їм подобається: модно, якісно, індивідуально і за розумні гроші.

Фабрика «Каляєв» — один з найбільших вітчизняних виробників і продавців виробів з шкіри та хутра. В асортименті нашої продукції чоловіча та жіноча верхній одяг, головні убори і різні аксесуари.

Компанія "BAKR-Текстиль" веде свою діяльність з 2010 року. За п‘ять років серйозної роботи наша компанія стала успішним і відомим виробником одягу з трикотажу. Модна та красива жіноча, чоловіча і дитяча одяг нашого виробництва продається в багатьох торгових точках по всій Росії. На постійній основі з нами співпрацюють оптовики з Москви, Санкт-Петербурга, Краснодара, Тюмені, Бєлгорода, Рязані, Твері та інших великих міст країни.

Про нашому виробництві

На виробництві компанії "BAKR-Текстиль" встановлено сучасне обладнання, що дає нам можливість реалізовувати складні завдання, які ставлять перед нами клієнти. Ми не тільки створюємо свої колекції одягу, але і з радістю беремося за виконання індивідуальних замовлень, тому що у нас є всі ресурси для їх реалізації.

У компанії "BAKR-Текстиль" працюють талановиті дизайнери, які розробляють цікаві моделі одягу з урахуванням особливостей фігури та останніх тенденцій трикотажної моди.

Висококваліфіковані співробітники працюють у нас на кожному етапі виробництва. На підприємстві запроваджено багатоступінчастий контроль якості, ми контролюємо виробничий процес, від підбору складу і забарвлень тканин, закінчуючи перевіркою якості пошиття кожного виробу і упаковки.

Основні переваги "BAKR-Текстиль":

професійні співробітники;
сучасне швейне і розкрійне обладнання;
великий досвід виробництва одягу з трикотажу;
доступні ціни.
Про нашої продукції

Трикотажні вироби "BAKR-Текстиль" відрізняються бездоганною якістю та практичністю. В асортименті компанії є одяг для повсякденного життя, сну і активного відпочинку. Наша продукція виготовляється в повній відповідності зі стандартами якості. Вона зручна - добре сидить на фігурі, не сковує рухів. Одяг "BAKR-Текстиль" користується попитом у споживачів, тому що вона зручна, красива і практична.

Ми випускаємо дуже велика кількість різних найменувань продукції, які дозволяють сформувати відмінний асортимент будь-якої торгової точки, що займається реалізацією трикотажного одягу.

Ми виробляємо і реалізуємо за максимально доступними цінами:

чоловічі футболки, толстовки і поло;
жіночі піжами, нічні сорочки та пеньюари;
чоловіча натільна білизна, майки-борцовки;
жіночі халати, туніки і спортивні костюми;
чоловічі трико, штани та бриджі;
жіночі водолазки, толстовки;
жіночі сукні;
светри для охорони, камуфльовані футболки та сорочки.
Якщо у вас є пропозиції по виготовленню одягу, якої немає в нашому каталозі, ми з ентузіазмом беремося за виконання індивідуального замовлення. З будь-якої тканини, з нанесенням логотипів, вишуканою вишивкою або нашивкою шевронів. Телефонуйте, ми домовимося!

Про нашій ціновій політиці

Власну продукцію наша компанія реалізує самостійно. Ми намагаємося призначати на свої вироби прийнятні ціни, тому що хочемо, щоб одяг "BAKR-Текстиль" була доступна більшості покупців. Наша продукція володіє високою ліквідністю завдяки якісним тканинам, професійного пошиття та максимально низькими цінами.
Ми чекаємо ваших замовлень і бажаємо успішних продажів!

У холодну російської зими, не обійтися без надійною, зручною і теплого одягу. Ось вже більше 40 років куртки Canada Goose є найкращою маркою зимового одягу для чоловіків і жінок. Не важливо, хто ви – міський житель північних міст або любитель подорожей, – взимку ви опинитеся під надійним захистом якісного матеріалу і натурального пухового наповнювача курток нашої марки.
Моделі пуховиків виглядають дуже грунтовно і респектабельно, тому Canada Goose так часто можна побачити на політиків, зірок світової величини і бізнесменів! Переконайтеся в цьому самі - приїжджайте до нас в магазин на примірку. Ми відкриті щодня з 12 до 20.
Наша адреса: Санкт-Петербург, Гончарна 13, БЦ Невська перспектива, 2 поверх, офіс 210
Телефон: 8-812-988-51-27
Сайт: cgoose.ru

Шуби з норки, соболя, кролик рекс, лисиця, рись, шиншила, а також дублянка і шкіра – тільки частина пропозиції, яким ми можемо порадувати клієнта. Шанувальники стилю, які знають ціну якістю і звикли справляти враження, доведеться за смаком нашу пропозицію. В асортименті шоу-руму вироби, при виробництві яких були використані хутра кращих аукціонів: Black NAFA, BLACKGLAMA, KOPENHAGEN FUR, Scanblack.

Мультибрендовий шоу-рум дизайнерського одягу, взуття та аксесуарів. Більше 80 брендів. Стильні дизайнерські товари. Багато речей виконані лімітовано. Прямі поставки від дизайнерів щотижня. Майстер-класи від провідних стилістів, модні покази та акції для покупців. Доставка по всій Росії. Зручна система оплати.

MotoBody пропонує
- стильний оригінальний одяг для чоловіків і жінок: високоякісні теплі куртки-толстовки, термобілизна, футболки на ринок ЄС і США (Custom Design) і багато іншого!
- мотоекіпіровку;
- мотошлемы, мотоботи, моточерепахи, мотокуртки, мотоштаны, термобілизна, мотоджинсы,
- широкий вибір кофрів і кріплень для мотоциклів.
- в нас Ви можете придбати або замовити будь-які аксесуари для вашого улюбленого мотоцикла!
Замовлення можна оформити на сайті інтернет-магазину MotoBody.Ru
Ми здійснюємо доставку в будь-який регіон.
Можливість оплати за безготівковим розрахунком.
Магазин знаходиться в центрі міста, є зручна парковка.
Запрошуємо!

Nemes бренд одягу заснований в Санкт-Петербурзі в 2017 році. В основі бренду закладена ідея неповторності і комфорту кожного виробу та способу. Історія бренду почалася з ідеї створення одягу в піжамному стилі. Ми вирішили подолати стереотипи сприйняття повсякденності і внести якомога більше різноманітності і емоцій у ваше життя. Раді запропонувати вам якісні товари з докладними описами, характеристиками і фотографіями. Щиро сподіваємося, що з нашими виробами ваше життя стане яскравішим і комфортніше.
Жіночі піжами, халати, толстовки, худі, свитшоты, сукні, топи, майки, футболки, штани, шорти, сорочки, светри, кардигани

Фірмовий салон брендового взуття THOMAS MUNZ.
Компанія більше двадцяти років виробляє взуття, що відповідає найвищим стандартам, і може по праву називатися експертом у цій області. При створенні колекцій THOMAS MUNZ використовуються високі технології і сучасні дизайнерські ідеї, завдяки чому всі моделі відрізняються високою якістю, унікальним рівнем комфорту і модним дизайном.
На сьогоднішній день мережа THOMAS MUNZ налічує кілька десятків салонів взуття по всій Росії, в кожному з яких Ви завжди можете ознайомитися з колекціями.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024