Одежа взуття Санкт-Петербурга



Одежа взуття :

Всього найменувань: 1769, Переглядів: 192906
Військторг Арсенал
Санкт-Петербург , вулиця Пионерстроя, 4

тел. +7 (950) 008-75-55
Актуально на 01.01.2018
Магазин хутряних виробів Добродійко ...
Санкт-Петербург , 195112, Кам‘яноострівський просп., 42

тел. +7 (921) 577-12-54
Актуально на 01.01.2018

Керівник дизайн-студії Dress by Olya Gerasimenko Оля Герасименко народилася в місті Самара. Фантазувати над фасонами і перетворювати вона любила завжди.

У дев‘ятому класі В Олі з‘явилася власна ручна швейна машина, а її випускну сукню справило справжній фурор. На сукнях Оля не зупинялася - з-під її рук виходили сумки, купальники, пальто, дублянки, навіть головні убори.

Шлях до істинного майстерності не був простим - Олю чекали проби і помилки, поколоті пальці, безсонні ночі, навчальні заняття і різні курси. Але її витончені і легкі творіння настільки природні і гармонійні, як ніби вона вже народилася з умінням їх створювати. Її життя присвячене тому, щоб робити жінок красивими, а значить і щасливими.

У Санкт-Петербурзі їй вдалося знайти майстринь, які мислять так само, як вона, і бажають того ж, яким вона могла довірити втілення своїх ідей, майстринь, які перетворюють кожну модель на джерело радості і задоволення для господині.

Бренд Drеss By Оlyа Gеrаsimеnkо створений для того, щоб шити одяг, вкладаючи любов і теплоту у кожну деталь і кожен рядок вироби.

Підкреслювати красу, ніжність, чарівність справжньої Жінки. Моделі колекцій універсальні і можуть виступати і як повсякденні, і як ошатні, залежно від підібраних аксесуарів. Можливий пошив на замовлення по унікальним ескізами дизайнера Олі Герасименко.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024