Меблі на замовлення Санкт-Петербурга



Меблі на замовлення :

Всього найменувань: 1646, Переглядів: 134803

Фабрика Меблі Про спеціалізується на дизайні, проектуванні, виробництві та продажу кухонь та інших корпусних меблів за індивідуальними замовленнями.

Меблі може бути будь-яких розмірів і виготовлена з будь-яких матеріалів в будь-якому дизайнерському рішенні. Дизайнер компанії виїжджає безпосередньо на об‘єкт і розробляє проект виходячи з побажань замовника.

Фабрика співпрацює з усіма надійними постачальниками фурнітури і матеріалів у Санкт-Петербурзі.

За бажанням замовника кухонні меблі комплектуються всією необхідною вбудованою технікою за цінами партнерських інтернет-магазинів.

Інтернет-магазин «Місце меблів» в Санкт-Петербурзі – широкий асортимент, гарантія якості, вигідні ціни

Mr.Doors - найбільша компанія в Росії, що займається виробництвом меблів на замовлення. Mr.Doors має власну виробничо-технічну базу, що дозволяє виготовляти якісну меблі, що відповідає найвищим світовим стандартам. Якщо ви зацікавлені в наших послугах, звертайтеся, будь ласка, на сайт http://www.spb.mebel.ru. Ми з радістю відповімо на всі ваші запитання.

виробництво та виготовлення меблів

Виробництво і продаж меблів та кухонь з масиву, міжкімнатних дверей з масиву вхідних дверей. Можливе виготовлення по вашим проектам.

Італійські кухні

Компанія Velargo займається проектуванням та виготовленням меблів за індивідуальними проектами, а також створенням предметів інтер‘єру. У компанії є власне виробництво. Меблі виготовляється з цінних порід деревини. В роботі використовуються найсучасніші механізми та елементи фурнітури. Меблі і предмети інтер‘єру виготовляються в різних стилях. Співробітники регулярно відстежують всі сучасні тенденції дизайну та архітектури для того, щоб втілювати самі незвичайні бажання клієнта в життя.

Вироби з штучного (акрилового) каменю: стільниці для вітальні, кухні, ванної кімнати. Підвіконня. Виготовлення барних стійок, стійок ресепшн і інших елементів дизайну інтер‘єру

Виробництво меблевих фасадів з МДФ, ЛДСП, алюмінію і скла. Виробництво корпусних меблів, кухонних гарнітурів, стільниць зі штучного каменю. За індивідуальними проектами на замовлення. Наші ціни значно нижчі магазинних, т. до. ми є виробником, а не посередником.

Компанія «Аксіома» є багатопрофільною організацією, що працює на ринку Санкт-Петербурга з 2001 року. Крім житлових комплексів, компанія працює за такими напрямками: будівництво житлових та не житлових приміщень; організація підприємств громадського харчування – бари і ресторани; унікальний банний комплекс з єдиним у місті лазнею по-чорному; туризм у гірських районах Алтаю та ін.

1

... 

4

5

6

7

8

9

10

... 

165

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024