Меблі на замовлення Санкт-Петербурга



Меблі на замовлення :

Всього найменувань: 1646, Переглядів: 134857

BM GROUP пропонує своїм клієнтам найширший вибір різноманітної корпусних та модульних меблів з масиву дерева цінних порід, виготовлену на сучасному обладнанні за технологіями провідних світових виробників.
Ми співпрацюємо тільки з провідними виробниками якісної меблів на території Білорусі: Молодечномебель, Вілейська меблева фабрика, Бобруйскмебель, Гомельдрев, Пинскдрев, які займають лідируючі позиції в меблевому бізнесі на території Росії і країнах СНД.
Більш того, ми пропонуємо комплексне оснащення готелів та офісів предметами меблів, чудової якості і різними аксесуарами, які відповідають найвищим світовим стандартам.
Вся представлена лінійка продукції, що поставляється за цінами фабрик-виробників, зі складів Білорусії.

Ми дійсно любимо те, що робимо.
Створення інтер‘єру, підбір та доставка меблів, світильників і аксесуарів, підготовка візуалізацій і 3D-макетів - це не тільки робота, але і сфера наших інтересів.
Ми готові стати вашим особистим помічником в питаннях інтер‘єру, покладаючись на багаторічний досвід і прагнення бути кращими у своїй галузі.
Наша справа - оточити вас красою.

DELINE MEBEL INERIO –САЛОН ЕЛІТНИХ МЕБЛІВ, ПРЕДМЕТІВ ІНТЕР‘ЄРУ І ФРАНЦУЗЬКОЇ ФАЯНСОВОГО ПОСУДУ GIEN.

У нашому салоні ви зможете підібрати меблі для вітальні, дитячої кімнати, спальні, домашнього кабінету і передпокою. Меблі представлена в стилях французький прованс, англійський стиль, класичний стиль і в сучасному стилі. Виготовлена з масиву дерева, замовити можна у різноманітній кольоровій гамі, і з різного ступеня ефекту штучного старіння.

Deline Mebel Inerio вже 2 роки є найбільшим постачальником французької фаянсового посуду фабрики Gien. В даний час дана посуд є предметом розкоші для тих, хто володіє вишуканим смаком і власним баченням прекрасного. Ми даємо вам можливість купити фаянсовий посуд Gien за оптимальними цінами. Французький посуд GIEN - хороший дорогий сервіз іменитої марки - гідний подарунок для будь-якої святкової події, будь то весілля або ювілей, новосілля або народження дитини.

Магазин реалізує кухні, спальні, вітальні, прихожі. Меблі на замовлення. Великий асортимент модульних меблів.

Компанія DreamKitchens є підрозділом меблевої фабрики Good Wood спеціалізується на виробництві і продажу кухонь. Компанія початку свою роботу в 2007 році і пропонує своїм клієнтам кухонні меблі на замовлення в СПб. Завдяки індивідуальному підходу до кожного клієнта, використання сучасного обладнання, розробці свого неповторного стилю при проектуванні меблів і широкому асортименту використовуваних матеріалів ми успішно зарекомендували себе на меблевому ринку Санкт-Петербурга.

Ми виробляємо сучасні, якісні, а головне – доступні кухні. Кухонні меблі, яку ми виготовляємо, не залишить байдужим навіть найвибагливішого клієнта. Наші дизайнери, які є справжніми професіоналами своєї справи, запропонують варіанти, які зроблять незвичайним, і в той же час функціональним, будь кухонне простір і створять для Вас індивідуальний проект кухонного гарнітуру, враховуючи всі Ваші побажання.

У своїх нових кухнях ми використовуємо комплектуючі і фасади як від вітчизняних, так і від європейських виробників. Ви завжди можете купити кухню на замовлення, зробивши свій вибір на користь сучасного та класичного дизайну. Однак, не важливо, на якому стилю ви в результаті зупиніть свій вибір, кухонні меблі від DreamKitchens ідеально співпаде з Вашими уявленнями про функціональність і комфорт.

Нова кухня від DreamKitchens – стане чудовою прикрасою Вашого гостинного дому!

Кухні на замовлення від фабрики. Проект, замір, доставка і установка кухні в Санкт-Петербурзі безкоштовно. Подробиці в салонах EDELFROM

Меблевий салон "Helens - меблі для дизайну"
Це магазин елітної, якісної, елегантних меблів для Вашого будинку.
Ми пропонуємо великий вибір меблів для будь-якого приміщення, будь то:
-передпокій;
кухня:
-вітальня;
-спальня;
-робочий кабінет;
-дитяча.
На нашому сайті Ви зможете вибрати предмет або предмети меблів на будь-який смак, самих різних стилів і брендів від світових виробників. Або прийти в наш меблевий салон за адресою: Санкт-Петербург, вул. Варшавська, д. 3, корп.1, 3 пов., секція 347 і проконсультуватися з нашими менеджерами, які допоможуть Вам з правильним вибором меблів для Вашого інтер‘єру.

Столи трансформери ,обідні столи із скла,стільці,барні стійки,в наявності з оптового складу

Продаж високоякісних меблів від виробника. Дивани, кухонні куточки.

Виготовлення кухонь, шаф, прихожих і дитячих меблів на замовлення за індивідуальними розмірами і побажанням замовника. Будь-які розміри. Будь-які кольори. Будь-які конфігурації. Безкоштовний виїзд дизайнера (зразки, завмер, побудова проекту і розрахунок вартості на місці, договір).

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

165

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024