Меблі Санкт-Петербурга



Меблі :

Всього найменувань: 2701, Переглядів: 355719

Підшукуєте якісну, стильну і недорогу меблі? Тоді Ви зайшли за адресою! Магазин «Соната-СПб» пропонує Вам предмети інтер‘єру ексклюзивного якості і бездоганного дизайну, а величезний вибір дозволить вам підібрати саме те, що Ви шукаєте, незалежно від того, в якому стилі витримана Ваша квартира, офіс або заміський будинок. У нашому інтернет-магазині меблів в Санкт-Петербурзі є все, що Ви можете тільки побажати. Вишукана м‘які та корпусні меблі, створює непередаване відчуття затишку. Суворі предмети інтер‘єру для офісу або кабінету, демонструють ваш витончений смак. Елементи освітлення, всілякі аксесуари для інтер‘єру та декору, різноманітні домашні дрібниці, незмінно якісні та витончені.

Наша майстерня з виготовлення меблів з дерева працює з 2009 року, за цей час ми виконали більше 300 індивідуальних замовлень. За цей час нашими клієнтами були відомі ресторани і прості люди.

Компанія «Експрес-Офіс» почала свою роботу на ринку меблів для офісів в 2004 році. Одне з представництв компанії знаходиться в Санкт-Петербурзі. Основний принцип роботи компанії – якісна і красива меблі за доступними цінами. Тому наша компанія успішно розвивається у всіх містах Росії. Офісні крісла, столи для персоналу і переговорні столи завжди в наявності і представлені широким асортиментом. У нас Ви також можете знайти комплекти меблів для кабінетів керівників і офісних кухонь. Завдяки зручному веб-сайту Ви можете дуже просто і швидко замовити підходящий варіант.

Alcolpa Project
Санкт-Петербург , Аптекарський пер., 5

тел. +7 (812) 315-88-26
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024