Меблі Санкт-Петербурга



Меблі :

Всього найменувань: 2701, Переглядів: 355790

Величезне число людей, що планують змінити стиль інтер‘єру власного житла або місця роботи, вирішують використовувати для представлених цілей нову меблі. Пропозиція меблевої "Фабрики меблів Вітра" кожному дозволить вибрати те, що задовольнить потреби і виправдає всі очікування. ФБ «Вітра» може похвалитися якістю власної продукції, максимальної екологічної безпекою всіх застосовуваних матеріалів, фарб та клеїв, надійністю всій меблів, переважна більшість якої надається гарантійний термін – 10 років, своїм виробництвом, що знижує витрати на створення корпусних меблів, а також швидкою доставкою товарів у різні міста РФ.

Магазин меблів Лего-Меблі в Санкт-Петербурзі продає меблі для дитячої кімнати, спальні, кухні. Реалізуємо меблі кращих вітчизняних і зарубіжних фабрик: Брв, Інтер‘єр-Центр, Меблі-Неман, Барро, Zzibo mobili, ДСВ-меблі та ін. Гарантія якості. Вигідні пропозиції. Відмінні риси нашої продукції: ексклюзивний дизайн, довговічність, ергономічність. Ознайомитися з асортиментом можна на lego-mebel.ru. Зв‘яжіться з нашими консультантами прямо зараз за телефоном 8 (911) 922-94-93.

Компанія Palermo - виробник дизайнерської м‘яких меблів нового покоління №1 Росії та СНД

ТОВ "Амет-Технології СПб" займається проектуванням і виробництвом стелажів і металевих меблів.
Наша продукція - стелажі металеві: складські стелажі, вантажні, перекочування, поличні, мобільні, архівні, мезоніни і мезонинные платформи на замовлення від виробника за низькими цінами.
Ми виробляємо металеві меблі: шафи, інструментальні, архівні та гардеробні, антресолі, тумбочки й верстати.
Головною особливістю нашого виробництва є можливість виготовлення нестандартної продукції або металоконструкцій за ескізами або кресленням замовника.
При виготовленні своєї продукції ми використовуємо не тільки звичайну листову сталь, але і нержавіючу сталь, в тому числі, нержавіючу сталь для харчового виробництва.

Продаж офісної, готельної ,домашніх меблів, м‘яких меблів для офісу, аксесуари.

Компанія Віто офісні меблі займається виробництвом і продажем офісних меблів вже більше 5 років. Наша компанія має власне виробництво, тому наша меблі можуть бути виготовлена з урахуванням Ваших побажань і в короткі терміни, ми пропонуємо конкурентоспроможні ціни, широкий асортимент, складський запас на серійні меблі, швидку доставку і збірку.

Інтернет-магазин меблів "ВудиМарт" займаємося продажем меблів та товарів для дому з 2016 року.
В інтернет-магазині WoodiMart.RU ви знайдете продукцію високої якості від найкращих виробників! Ми зарекомендували себе, працюючи з виробниками, тому виробники нам довіряють, і пропонують великі знижки. За рахунок цього ми знижуємо ціни на меблі та товари для дому.

Більше 15 років компанія "ДАР-МЕБЛІ" є одним з лідерів на ринку оптової та роздрібної продажу офісних, робочої, директорського та готельної меблів. За цей час ми встигли придбати великий досвід і професіоналізм, які вкладаємо в нашу роботу. Договори, укладені з провідними вітчизняними виробниками, а також з виробниками Італії, Німеччини та Іспанії, дозволяють нам поставляти на ринок тільки високоякісну продукцію. Наші фахівці ретельно стежать за якістю продукції, що підтверджено численними сертифікатами. Виробництво організоване на основі сучасного високотехнологічного обладнання провідних світових виробників. У виготовленні використовуються екологічно чисті матеріали з міцним покриттям, надійна і якісна сполучна фурнітура.
«ДАР-МЕБЛІ» - це команда професіоналів, молодих енергійних цілеспрямованих фахівців, по-справжньому зацікавлених у високій якості виконуваних ними функцій. Заради однієї мети щодня злагоджено працюють фахівці різних сфер. Для нас важливий кожен клієнт, і ми намагаємося запропонувати найкращий варіант для кожного, виходячи з Ваших можливостей і побажань. Якщо Ви придбали у нас товар і залишилися задоволені нашою роботою, то це саме та мета, яку ми ставимо перед собою, працюючи з кожним клієнтом індивідуально, незалежно від суми угоди і обсягу покупки!

Інтернет-магазин Дезарро.ру радий запропонує Вам офісні меблі та комп‘ютерні крісла за найнижчими цінами від провідних фабрик Чаирман, Протон, Борократ, Фабрикант, Новий Стиль!

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024