Лізинг Санкт-Петербурга



Лізинг :

Всього найменувань: 185, Переглядів: 63681

Про компанію
Компанія «КОНТРОЛ лізинг» — спеціалізована автолизинговая компанія, що пропонує унікальний on-line сервіс, який дозволяє максимально спростити і прискорити придбання автомобіля в лізинг. Ви можете в режимі on-line зробити лізинговий розрахунок на сайті і отримати повне комерційне пропозицію на обраний Вами автомобіль. Компанія була заснована в 2011 р. і сьогодні вона успішно розвивається в напрямку фінансового лізингу легкового автотранспорту та легкових комерційних автомобілів для юридичних осіб в Москві і Санкт-Петербурзі. В лютому 2014 року компанія «КОНТРОЛ лізинг» запустила унікальний продукт для російського ринку — автолізинг для фізичних осіб. З нами Ви можете вибрати, який вид лізингу вибрати!

Здійснюємо продаж навантажувачів, а також складської техніки, обладнання та запчастин. Ми володіємо власним виробництвом, і є офіційними дилерами таких марок, як EP (навантажувачі, складська техніка), GRIPFTA (навісне обладнання) та ін., без посередників. Тому ціни на наші товари і продукцію мінімальні. Даємо гарантію на якість продукції особисто від нашої фірми.

ТОВ «Сіменс Фінанс» - лізингова компанія з іноземними інвестиціями, що надає ефективні рішення для придбання транспорту, техніки та обладнання. Крім фінансування малого і середнього бізнесу, а також великих підприємств різних галузей економіки, «Сіменс Фінанс» набуває і передає в лізинг сучасне обладнання, вироблене «Сіменс», і обладнання з комплектуючими «Сіменс».

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024