Косметичні компанії Санкт-Петербурга



Косметичні компанії :

Всього найменувань: 188, Переглядів: 58253

MAQPRO - французька марка професійної декоративної косметики преміум-класу. Компанія працює більше 30 років, представлена в 21 країні світу. У серпні 2014 року відкрилося російське представництво MAQPRO в Санкт-Петербурзі. Продукція MAQPRO захищена знаком Origine France Garantie, що гарантує істинно французьке виробництво і якість.
У косметичній лінійці MAQPRO є все для makeup artist: тональні основи, засоби для макіяжу очей і губ, очищення шкіри та інструментів. Всі продукти, представлені в палітрі з 250 квітів. Високий вміст пігменту забезпечує збереження кольору при нанесенні на шкіру. Косметика виготовлена на основі натурального воску.

Компанія TakeCareStudio однією з перших в Петербурзі почала створювати для покупців дійсно натуральне мило ручної роботи і натуральну косметику. Для виготовлення використовується тільки якісна природна сировина без хімічних домішок і агресивних речовин. Вся натуральна косметика не має у своєму складі консервантів і барвників, парабенів, продуктів синтетичної та нафтохімічної промисловості. Це робить її безпечною для використання на самих чутливих ділянках шкіри, не боячись появи роздратування або алергії. В інтернет магазині натуральної косметики всі одиниці товару мають високу якість, підтверджене особливими сертифікатами, тому ви можете не сумніватися в надійності нашої продукції.

Арилис – новітній винахід російських і фінських лікарів – коректор для виправлення і профілактики капловухості у дітей і дорослих. Якщо ви вважаєте, що ваші вуха далекі від ідеалу – Арилис допоможе вам!

У нашому інтернет-магазині косметики з Таїланду та В‘єтнаму "В‘єтнаму-Мама" ви побачите великий вибір товарів для догляду за тілом та волоссям, різні маски і крему для обличчя. Всі товари за низькими цінами і сертифіковані. Доставляємо по Санкт-Петербургу за кілька днів або Поштою Росії по регіонах Росії. Також є розділ товарів під замовлення

Професійна продукція для нігтів, рук, ніг, СПА, догляд за шкірою, декоративна косметика, перманентний макіяж, обладнання та меблі для салонів.

Магазин професійної косметики

Контрактне виробництво косметики, космецевтики, зоокосметика, спа-догляд

Готові рішення в косметології і естетичній медицині. Компанія займається оптовими і роздрібними продажами засобів медичної естетики та професійної косметики. Офіційний дистриб‘ютор відомих брендів. Вигідні умови, постійні акції та знижки, а також семінари з участю фахівців галузі. Навчання, тренінги, міжнародні стажування. Детальна інформація представлена на офіційному сайті компанії.

Косметика ручної роботи з Таїланду

Натуральна косметика з Іспанії з лікувальним ефектом. Ексклюзивні поставки. Подарунки клієнтам.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

19

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024