Косметичні компанії Санкт-Петербурга



Косметичні компанії :

Всього найменувань: 188, Переглядів: 58322
Торгова компанія Самтрекс ...
Санкт-Петербург , 197101, вул. Велика Монетна, 16, корп.45

тел. +7 (812) 336-51-37
Актуально на 01.01.2018
Торгово-навчальний центр Premium Lashes ...
Санкт-Петербург , 196084, вул. Заставская, 24

тел. +7 (921) 921-61-37
Актуально на 01.01.2018

Інтернет-магазин карнавальних, маскарадних, новорічних костюмів для дітей та дорослих в СПб.

Виробництво карнавальних костюмів, продаж оптом і в роздріб, вигідна ціна від виробника, прокат, доставка в СПб.

Зручна форма оплати за готівковий і безготівковий розрахунок для бюджетних установ, гнучка система знижок на карнавальні, маскарадні, новорічні костюми для дітей і дорослих в СПб.

Безкоштовна доставка карнавальних костюмів, за погодженням з менеджером оформляє замовлення.

Спеціальні умови на карнавальні костюми для шкіл, дитячих садків, театрів і студій творчості, батьківських комітетів організаторів свят, аніматорів, акторів в СПб.

 

Косметика і парфумерія Rouge Bunny Rouge з доставкою по місту!
Rouge Bunny Rouge - англійська дизайнерський бренд декоративної косметики класу люкс, що поєднує в собі найкраще, що є в beauty - індустрії і дизайні, чия концепція поєднує вікторіанський стиль з епохою царської Росії. Неперевершена якість продуктів і стильне оформлення упаковки ставить бренд поза конкуренцією серед інших марок.

Антивікові, зволожуючі і антиоксидантні формули, що містять велику кількість рослинних екстрактів, вітамінів і мінералів, покликані зберегти здоров‘я шкіри.

Актуальні відтінки та інноваційні текстури прекрасно змішуються, безмежно розширюючи можливості при створенні образу. Комфортні, надзвичайно стійкі, вони просто ідеальні як для вечірнього, так і для повсякденного макіяжу.

Марка Rouge Bunny Rouge є різноманітні засоби для макіяжу обличчя (бази під макіяж, тональні засоби, бронзантов, коректори, пудри, рум‘яна, засоби для очищення та догляду), засоби для макіяжу губ (помади, олівці, блиски для губ з ефектом об‘єму, і навіть спеціальні "лаки" для губ), засоби для макіяжу очей (тіні різних структур і типів, олівці, туші) селективний парфум і, звичайно ж, маленьких помічників у створенні бездоганного макіяжу - аксесуари (кисті, косметички, дзеркала).

Стильна упаковка Rouge Bunny Rouge нагадує елегантні капелюшні коробки вікторіанської епохи, з атласними стрічками і вишуканим рослинним візерунком.

У нас найнижчі ціни та індивідуальний підхід до кожного!

Косметика Амвей в Санкт-Петербурзі

Натуральна косметика на основі бджолопродуктів таких як:
Пилок, перга, маточне молочко, прополіс, віск бджолиний. якісний мед,

Наша компанія є офіційним представником болгарської косметики Black Sea Stars. Продукція торгової марки BlackSeaStars Solilug розроблена на основі лікувальних грязей та стабілізованої чорноморської лугу Поморійского і Бургаської солоних озер, також збагачена натуральними ефірними маслами і екстрактами лікувальних трав, екстрактами водоростей і эксфолиантами.
Продукція BlackSeaStars Solilug НЕ МІСТИТЬ консерванти і барвники. Без парабенів !!!
Болгарська лікувальна косметика BlackSeaStars Solilug призначена для використання в SPA-центрах, WELLNESS-центрах, бальнеосанаториях, фізіотерапевтичних центрах, масажних салонах, косметичних салонах, саунах, спортивній медицині, а також в домашніх умовах.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024