Корпусні меблі Санкт-Петербурга



Корпусні меблі :

Всього найменувань: 1635, Переглядів: 157857

Parfex Studio – це молода, що динамічно розвивається сімейна меблева компанія в СПб на ринку дизайну, проектування і власного виробництва корпусних меблів. Ми завжди враховуємо побажання наших клієнтів і радимо вам найкращі варіанти для створення комфортної атмосфери улюбленого будинку. У нас ви можете купити або замовити за індивідуальними розмірами кухні, шафи, шафи-купе, комоди, тумби, журнальні столики, стелажі, ліжка, передпокої, столи та стільці, меблі для офісу, меблі для торгівлі та бізнесу.

Інтернет-магазин корпусних меблів по дуже низьким цінам, великий асортимент (модульні кухні, кухні готові рішення, кухонні куточки, спальні гарнітури, ліжка, комоди, шафи, меблі для дитячої, комп‘ютерні столи, стінки для вітальні та ін), зручні умови доставки по Санкт-Петербургу і Ленінградської області.

ТОВ «Вента-Меблі» запрошує до співпраці виробників меблів, оптові компанії, приватні організації, індивідуальних підприємців, дизайнерів і будівельників. Ми пропонуємо Вам розглянути варіанти співпраці на самих вигідних умовах!

Основним напрямком діяльності меблевої компанії «Вента-Меблі» є виробництво якісної серійних корпусних меблів. Так само здійснюємо виробництво корпусних меблів за індивідуальними проектами.

Виготовлення меблів на замовлення
Виготовлення та встановлення, вбудовані шафи на балкон, шафка для туалету, антресолі, арки, двері за вашими розмірами. Багато видів і кольорів матеріалу. Виїзд замірника ,можливе укладання договору на дому. Ми більше 5 років займаємося цим видом діяльності, маємо все необхідне обладнання і даємо гарантію на свою роботу.
Також Ви можете скористатися послугами:
- попереднього розрахунку вартості виробу
- вимір і допомогу у виборі зручної конструкції, розміру і кольору;
- виготовлення;
- доставка або самовивіз з виробництва;
- складання і монтаж

Виготовлення та встановлення, вбудовані шафи на балкон, шафка для туалету, антресолі, арки, двері за вашими розмірами. Багато видів і кольорів матеріалу. Виїзд замірника ,можливе укладання договору на дому. Ми більше 5 років займаємося цим видом діяльності, маємо все необхідне обладнання і даємо гарантію на свою роботу.

Шукаєте виробника меблів в СПб?
Звертаючись до нас, Ви минете посередників і відчутно економите кошти.

Спеціалізація і мета нашої компанії - виготовлення меблів на замовлення за індивідуальними розмірами в СПб і надання спеціалізованого сервісу на всіх етапах покупки: оформлення замовлення, оплата, доставка, монтаж і гарантійне обслуговування.

Якщо вас зацікавила купівля меблевих деталей в СПб оптом або в роздріб високої якості та за низькими цінами – ласкаво просимо в наш інтернет-магазин. Ми раді запропонувати вам величезний асортимент комплектуючих та аксесуарів від виробника з відмінними характеристиками довговічності і надійності. В магазині меблевої фурнітури, а також комплектуючих та будівельно-оздоблювальних матеріалів в СПб знайдеться все необхідне для створення неповторного стилю на вашій кухні, спальні або вітальні.

Ви можете особисто переконатися в якості наших товарів, відвідавши торговий зал магазину фурнітури для меблів в Санкт-Петербурзі.

Ми займаємося продажем таких видів товарів:

меблева фурнітура (направляючі, ручки, металлобоксы);
меблеві комплектуючі (стільниці, фартухи, фасади, плінтуси);
будівельно-оздоблювальні матеріали стінові панелі МДФ, вогнестійкі панелі, стельові галтелі);
деревно-плитні матеріали (ЛМДФ);
та ін.

З допомогою зручного каталогу нашого інтернет-магазину меблевих деталей з фотографіями і докладним описом товару легко зробити необхідну покупку за вигідною ціною і насолоджуватися комфортом у вашому домі. Зробіть замовлення прямо зараз, пройшовши процедуру оформлення замовлення в "кошику", або просто зателефонуйте нам.

101 Шафа
Санкт-Петербург , вул. Лесі 30

тел. +7 (812) 241-16-69
Актуально на 01.01.2018

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

164

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024