Корпусні меблі Санкт-Петербурга



Корпусні меблі :

Всього найменувань: 1635, Переглядів: 157966

Виробництво стильних дитячих ліжечок-будиночків меблів з бука.

FLETIKA – меблева компанія. З 2004 року виготовляємо всі види корпусних меблів для квартир Санкт-Петербурга і області. Кожен місяць створюємо понад 120 проектів. Дизайнери використовують планування Вашого приміщення, тому навіть модульну меблі збираємо за індивідуальними розмірами.
80% наших замовлень складають проекти «під ключ», в яких малюємо 3D дизайни при безпосередній участі замовника.
Індивідуально підходимо до кожного клієнта – ми надаємо особистого менеджера для Вашого проекту, який запропонує відповідне рішення, відповість на Ваші питання в будь-який час, допоможе з оформленням договору. У FLETIKA практикуємо: творчий підхід до роботи, короткі терміни виготовлення, своєчасну доставку та якісне складання меблів.

Роздрібний продаж меблів через інтернет-магазин.
На нашому сайті Ви можете підібрати меблі для дизайну інтер‘єру свого будинку в стелі: класика, сучасний, прованс, модерн, хай-тек, мінімалізм.
Меблі, представлена на сайті є в наявності і під замовлення. Також є можливість замовити у нас меблі за своїми індивідуальними розмірами.
У нашому магазині представлений великий вибір меблів: корпусні меблі, стінки, вітальні, шафи, спальні, ліжка, комоди, тумби, вітальні, вітрини, столи, стільці, комп‘ютерні крісла та столи, м‘які меблі, дивани, крісла, банкетки, софи, кухонні куточки.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024