Кондиціонери Санкт-Петербурга



Кондиціонери :

Всього найменувань: 753, Переглядів: 114158

Компанія HTS (Hosser Telecom Solutions) – найбільший офіційний дистриб‘ютор повної лінійки обладнання для прецизійного кондиціонування повітря та холодопостачання STULZ (Німеччина) на території Росії для ІТ й Телеком-об‘єктів.

Компанія "Аеродинаміка" вже 8 років займається установкою систем вентиляції та кондиціонування на ринку Санкт-Петербурзі.

За цей час ми накопичили великий досвід роботи як з приватними клієнтами, так і малими і середніми підприємствами. Гарантія 5 років на всі види робіт!

Продаж побутових та промислових систем кондиціонування та вентиляції, кліматичного обладнання, послуги з проектування та монтажу інженерних систем.

Інтернет-магазин кліматичного устаткування в Санкт-Петербурзі пропонує кондиціонери, обігрівачі, системи вентиляції, тепловентилятори. Консультації професіоналів. Поставка та встановлення придбаного товару. Сервісне і гарантійне обслуговування. Можливість створення і виконання індивідуального проекту.

Підбір, постачання, монтаж і сервісне супровід обладнання для кондиціонування і вентиляції.

Компанія «Церус» надає весь комплекс послуг у сфері створення внутрішніх і зовнішніх інженерних систем, у тому числі генеральний підряд, супровід робіт, проектування, постачання обладнання і т. д.

На сьогоднішній день нами були реалізовані проекти різного масштабу, головним чином це комплексні інженерні рішення, а також локальні системи вентиляції, кондиціювання, теплопостачання і слабкострумові системи.

При роботі над проектом здійснюється детальний аналіз вимог і побажань замовника, вибір принципових рішень, техніко-економічне обґрунтування та узгодження проекту у відповідних державних інстанціях.

Ми неухильно виконуємо вимоги щодо безпеки, екологічності та енергозбереження, пропонуючи оптимальні рішення в умовах високої конкуренції в сфері будівництва.

Постійне зростання і підвищення кваліфікації наших співробітників забезпечується безперервним навчанням.

Компанія «ЛОКАДОМ» - це професійний підхід при виборі інженерного обладнання для заміського будинку. Ми проконсультуємо, підберемо, доставимо і встановимо на Вашому об‘єкті, системи локальної каналізації, дренажу, водопостачання, вентиляції і кондиціонування. Наш фахівець проведе консультацію на об‘єкті і складе докладний кошторис, підібравши для Вас оптимальне обладнання.
Широкий асортимент продукції нашої Компанії, від кращих російських і зарубіжних виробників, дозволить вирішити будь-які, навіть найскладніші завдання клієнта на найвищому рівні. Ми врахуємо всі Ваші побажання при складанні кошторису та підборі обладнання.
Співпрацюючи з нами, Ви отримуєте не тільки надійно працюють інженерні системи сьогодні, але і постійну технічну підтримку плюс сервіс протягом усього терміну служби обладнання.
Фахівці нашої компанії працюють у сфері будівельно-інженерних послуг більше 10 років і реалізували вже тисячі проектів різної складності. Тому Ви можете бути впевнені в якості і надійності, встановлених систем.
Ми зробимо Ваше життя за містом комфортною!

Компанія «Проф Спектр». Санкт Петербург.
Основний напрямок нашої діяльності – продаж, встановлення і сервісне обслуговування систем кондиціонування і вентиляції повітря в приміщеннях різної спрямованості.
Ми працюємо тільки з перевіреними роками фірмами виробниками кліматичної техніки, що мають сервісну підтримку на території Санкт-Петербурга, для того щоб пропонувати якісну продукцію, і мінімізувати ризики для наших клієнтів. Це такі світові бренди як: Mitsubishi Electric, Fujitsu, Panasonic, Tosot, Lessar, Systemair.
Політика нашої компанії спрямована на пропозицію найкращої ціни в сегменті, при збереженні якості.

Успіхів у справах, і комфортного клімату.
Компанія «Проф Спектр»
Продаж і установка кондиціонерів
Санкт-Петербург
+7 (812) 938-65-48

Торгово-монтажна кліматична компанія - продаж, монтаж, сервіс ремонт кондиціонерів, систем вентиляції та опалення. А також насосне обладнання, теплові завіси та водонагрівачі. Великий вибір, доступні ціни, якісний монтаж для всіх.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

76

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024