Кабель та провід Санкт-Петербурга



Кабель та провід :

Всього найменувань: 160, Переглядів: 54134

Компанія «ТВБизнес» була заснована в 2008 році групою професіоналів у галузі кабельного телебачення. Основна мета компанії - це постачання обладнання та рішень для операторів кабельного телебачення і IPTV.
Під власною торговою маркою TVBS компанія виробляє продукцію для будівництва оптико-коаксіальних мереж.
В даний момент компанія «ТВБизнес» один з провідних постачальників обладнання та рішень для операторів кабельного телебачення і IPTV. Ми співпрацюємо з провідними російськими і зарубіжними виробниками телекомунікаційного обладнання, щоб знайти оптимальні рішення, що відповідають сучасним тенденціям розвитку галузі та вимогам операторів зв‘язку.

Компанія ТОВ "ТК ПРОК" була заснована в 1992 році. Основна діяльність компанії - це продаж високоякісної кабельно-провідникової продукції власного виробництва за доступною(прийнятною) для Росії і країн СНД ціною.

Місія компанії.
- Ключове участь у розвитку енерго-промислової галузі нашого регіону та всієї країни.
- Взаємовигідне і шанобливе партнерство з компаніями енергетичної, градообразующей та ін. галузей.
- При створенні нашої продукції ми спираємося на принципи контролю якості, високої соціальної відповідальності і строгого дотримання російських і міжнародних стандартів сертифікації та промислової безпеки.

Чому ми:
Досвід на ринку, професійна команда фахівців, технологічне виробництво і сумлінне ставлення до контролю якості нашої продукції дають нам право вважати себе одним з ключових(провідних) підприємств у даній галузі.

Принципи компанії:
1. ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД - ми намагаємося врахувати і втілити в життя будь-які побажання клієнта до виконуваної роботі нами.
2. ПУНКТУАЛЬНІСТЬ — строки, які обумовлюються з клієнтами, дотримуються з бездоганною точністю. Більш того, ми завжди прагнемо здати роботу раніше заявленого терміну.
3. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ — ми завжди враховуємо всі побажання клієнтів і втілюємо їх у вигляді готових рішень. В результаті, Ви отримуєте саме те, що хочете.
4. АКУРАТНІСТЬ — ми приділяємо належну увагу дрібницям, щоб робота виглядала ідеальною і досконалою. Для підвищення якості роботи та уваги до деталей на кожній ділянці роботи ми практикуємо потрійний контроль.
5. ЕНТУЗІАЗМ — ми любимо і поважаємо те, що робимо, і передаємо це у своїй роботі.

Аргос
Санкт-Петербург , вул. Полтавська, 5/29

тел. +7 (812) 335-04-44
Актуально на 01.01.2018
Аскольт
Санкт-Петербург , вул. Бели Куна, 30

тел. +7 (911) 811-70-03
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

16

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024