Електроніка Санкт-Петербурга



Електроніка :

Всього найменувань: 535, Переглядів: 89116

Повний асортимент техніки Apple (iPhone, iiPad, MacBook, iMac), аксесуарів, акустики, гаджетів

Продаж, встановлення і ремонт аудіо-відео техніки Loewe, Bang&Olufsen

Фірма "VsemPult"- знаходиться за адресою Санкт-Петербург, пр. Металістів д. 65. Організація почала свою роботу в 2005 році і на теперішній день організувала взаємодія з основними постачальниками в цій області. Були досягнуті певні домовленості з низкою організацій, що ми ведемо закупівлю лише якісного обладнання по більш високій ціні. Основним нашим постачальником є організація HUAYU, їх пульти Дистанційного Управління на порядок дорожче китайських аналогових, але за рахунок цього ми з повною упевненістю надаємо нашим покупцям гарантію тридцять діб на всі без виключення моделі! При тому, що нормальний період служби складає від 2 до 6 років. Наша компанія організована кваліфікованими фахівцями прекрасно розбираються у сфері пультів ДУ. В нашому торговому центрі підібрано близько 5000 різних моделей, це максимально найбільш повний перелік пультів Дистанційного Керування в СПб і Ленінградської області!

Фірмові китайські мобільні телефони, смартфони, копії iphone і Samsung, відео-реєстратори, навушники та інші пристрої, а також аксесуари для них.

Ми доставляємо замовлення по Росії з оплатою при отриманні, також можлива передоплата (по квитанції, карткою, qiwi, yandex, webmoney, liqpay). Для юр. осіб можлива безготівкова оплата з виставленням рахунку.

У нас є пункт самовивозу в 170 містах, ми доставляємо кур‘єрами в 2000 населених пунктів по Росії, ми федеральний клієнт Пошти Росії, також є доставка EMS, через термінали Qiwi Post і самовивіз з нашого центрального офісу.

Karaoke-Life — це колектив, що складається з професіоналів, які є засновниками караоке руху в Санкт-Петербурзі! З нами були відкриті перші караоке-клуби міста, проведені перші караоке-битви. На сьогоднішній день, фахівцями компанії обладнані понад 250 клубів і ресторанів, а також, реалізовано понад 300 приватних караоке інсталяцій для заміських будинків і яхт.

Мікрозон 24 – спеціалізований інтернет-магазин з продажу мікронавушників і супутнього товару. В асортименті магазину є повний перелік магнітних і Bluetooth мікронавушник, всі представлені навушники протестовані і мають фірмову гарантію магазину на 2 роки. Крім мікронавушників в магазині представлений широкий перелік дротяних і бездротових Bluetooth гарнітур, які сумісні з найбільш поширеними видами мікронавушників. В нашому магазині ви можете отримати цілодобову консультацію по всьому представленому асортименту, а також отримати покупку в будь-якому місці Санкт-Петербурга. Купуючи мікронавушники в MicroZone 24 Ви можете бути впевнені в якості і безпеки всіх представлених мікронавушників.

Оренда і продаж мікронавушників за найвигіднішими цінами.
Орендувати мікронавушник спб від 450 руб /сут
Купити мікронавушник спб від 1990 руб.
Великий вибір мікронавушник ,завжди всі моделі в наявності

Мікронавушники 24 спеціалізується на продажу нано навушників і аксесуарів до них. Нано навушник або мікронавушник – це мініатюрний пристрій, яке успішно використовується студентами, бізнесменами та іншими людьми, яким необхідна точна і важлива інформація в певний час. Мікронавушник підстрахує людини, якщо його пам‘ять підведе. В асортименті є повний набір магнітних, так і Bluetooth мікронавушник, а також дротяних і бездротових гарнітур і елементів живлення. Наші менеджери надають вичерпну консультацію по всьому асортименту і допоможуть підібрати найбільш відповідний для вас варіант навушника.

Мікронавушник — універсальне рішення для студентів, що бажають пройти екзаменаційний тест. Сучасне пристосування являє собою пристрій компактного розміру, призначений для передачі інформації за допомогою ефективної стільникового зв‘язку. Сьогодні купити мікронавушник в Санкт-Петербурзі (СПБ) не становить складності для будь-якого студента.

Магазин електронної техніки для дому.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

54

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024