Будинки пристарілих Санкт-Петербурга



Будинки пристарілих :

Всього найменувань: 89, Переглядів: 44295

Приватний пансіонат для літніх людей. У нашому приватному будинку престарілих в СПб постояльці можуть проживати як на постійній основі, так і невеликі періоди часу.

Соціально - дозвіллєвий пансіонат "НАШ ДІМ" створений для літніх людей, які потребують цілодобового догляду при таких захворюваннях, як Деменція, хвороба Альцгеймера, хвороба Паркінсона або відновлення після перелому шийки стегна, перенесеного ГПМК (інсульту). В нашому центрі з вашими рідні щодня займаються професійні доглядальниці, аніматор і психолог.Проходять регулярні лікарські огляди, постояльці отримують збалансоване харчування,підібране з урахуванням вікових норм і захворювань. Центр розташований в 2х поверховому окремо розташованій будівлі, має свою обгороджену територію з прогулянковою зоною і альтанкою.Пансіонат розрахований на перебування невеликої кількості постояльців, що дозволяє кожному проживає отримати максимум уваги. Вартість проживання залежить від обраної категорії номеру та індивідуальних особливостей постояльця і варіюється від 1000 до 1800р на добу.
Діє гнучка система знижок.

Насамперед, КК «Соціальні системи» є великою структурою, що має в своєму арсеналі багатющий досвід роботи в сфері надання послуг людям похилого віку. До складу УКСС входять такі відгалуження, як: франчайзинг, консалтинг, а так само мережа пансіонатів для людей похилого віку в містах Росії. Мережа приватних будинків престарілих УКСС пропонує своїм підопічним комфортне перебування в облаштованих кімнатах, збалансоване харчування, у відповідності з особливостями потреб організму літньої людини. Кожен мешканець буде під наглядом кваліфікованих працівників пансіонату цілодобово 7 днів на тиждень. Крім догляду, в будинку відпочинку для літніх регулярно проводяться захоплюючі майстер-класи, а також концерти. На всі послуги ми даємо гарантію.

Приватний реабілітаційний пансіонат «Династія» — це унікальне поєднання індивідуальної програми адаптації та реабілітації дорослих людей будь-якої вікової групи, підібраних за допомогою провідних лікарів-фахівців Санкт-Петербурга і домашнього затишку, збалансованого харчування, грамотно розробленого дієтологом, турботою професійних доглядальниць.

Будинок-інтернат для престарілих та інвалідів № 2 ...
Санкт-Петербург , Пушкін, вулиця Шкільна, 2

тел. +7 (812) 465-81-87
Актуально на 01.01.2018
Будинок престарілих
Санкт-Петербург , вул. Андріївська

тел. +7 (812) 738-98-14
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024