Будинки пристарілих Санкт-Петербурга



Будинки пристарілих :

Всього найменувань: 89, Переглядів: 44263

Приватний пансіонат для літніх людей «Ваш Оберіг» в р. Петергоф Ленінградської області пропонує послуги по догляду за літніми людьми та інвалідами.

«Вишневий сад» - найбільша мережа приватних будинків престарілих в Санкт-Петербурзі, що складається з 4-х пансіонатів, що знаходяться в межах міста і області. У кожному пансіонаті всі приміщення розраховані на постійне або тимчасове (від 2-х днів) проживання літніх людей і людей з обмеженими фізичними можливостями. В пансіонатах існує впорядкована прилегла територія для прогулянок. Цілодобовий догляд за постояльцями здійснюється кваліфікованим персоналом з медичною освітою. Кожен день підопічних обстежує завідувач лікар. У вартість проживання включено збалансоване 6-ти разове харчування. Існують особливі умови для лежачих постояльців. Створена психологічно сприятлива атмосфера для повноцінного відпочинку і відновлення кожної літньої людини.
Пансіонат на набережній Кутузова знаходиться в центрі міста. Це дуже зручно для тих, хто хотів би часто провідувати своїх старих родичів. Респектабельний інтер‘єр, світлі та комфортні зони відпочинку, затишний упорядкований садок з альтанками та лавочками, мальовничий вигляд з вікон, все спрямовано на повноцінний відпочинок та проживання літніх людей.

Пансіонат для літніх людей «Добрі руки» — це турбота про ваших близьких. Наш приватний будинок для відпочинку престарілих пропонує комфортні умови проживання в затишних, світлих кімнатах, необхідне обслуговування і грамотний догляд.

«Добрі руки» — пансіонат для літніх людей, де ви зустрінете турботу і увагу.
В нашому пансіоні для престарілих створені найсприятливіші умови для проживання семи літніх людей.
У нас панує спокійна, дружелюбна атмосфера. Жити в пансіонаті добре і затишно. Наш пансіон для літніх людей володіє всім, що необхідно для приємного проведення часу.Якщо Вам необхідно на час виїхати, а близької людини не з ким залишити вдома, наш приватний пансіонат для літніх стане будинком для дорогої вам людини.
Приватний пансіонат для літніх людей «Добрі руки» став справжнім будинком для багатьох. Домашня атмосфера, якою наповнена життя в пансіонаті, благотворно впливає на емоційний і фізичний стан відпочиваючих.

«Русь»- це компанія з багаторічним досвідом роботи в цій сфері, наші приватні пансіони працюють для Вас з 2011 року і є одними з перших в місті Санкт-Петербург.
Крім цього, важливим фактором є те, що ми пропонуємо гранично вигідну вартість своїх послуг. Наші пансіонати — це затишні номери, чотириразове харчування, постійне спостереження лікаря, а також проведення дозвіллєвих заходів. Звернувшись до нас, ви можете бути спокійні за своїх близьких!

«Русь»- це компанія з багаторічним досвідом роботи в цій сфері, наші приватні пансіони працюють для Вас з 2011 року і є одними з перших в місті Санкт-Петербург.

Крім цього, важливим фактором є те, що ми пропонуємо гранично вигідну вартість своїх послуг. Наші пансіонати — це затишні номери, чотириразове харчування, постійне спостереження лікаря, а також проведення дозвіллєвих заходів. Звернувшись до нас, ви можете бути спокійні за своїх близьких!

Вартість наших послуг включає в себе:

+цілодобове санітарно-гігієнічне обслуговування;
+6-разове харчування з урахуванням дієти постояльців;
+допомога в догляді за собою і пересуванні;
+організацію дозвілля.

Пансіонат підвищеної комфортності для літніх людей «Золоті часи» може забезпечити своїм підопічним високий і гідний рівень комфорту. Окремі умови створені для малорухомих гостей нашого пансіонату, які розташовуються в спеціальних кімнатах, укомплектованих:

+функціональними ліжками з противопролежневыми матрацами, забезпечують повноцінну регулювання секцій для голови і ніг;
+очисниками повітря, які створюють в кімнаті з «лежачими» постояльцями оптимальний мікроклімат, повністю видаляючи неприємні запахи;
+включеними у вартість засобами пересування - ходунки, тростини, кріслами;
+спеціальними приставними столиками, що полегшують процес прийому їжі, читання, письма.

Харчування наших постояльців формується індивідуально для кожного гостя, на основі рад дієтолога, розроблених для нього. У нас в пансіонаті передбачено 6-разове збалансоване харчування, а безпосередньо прийом їжі проходить в затишній їдальні (малорухливим літнім людям їжа подається прямо в кімнату).

Персонал приділяє величезну увагу гігієні наших підопічних – доглядальниці допомагають або самостійно проводять комплекс щоденних санітарно-гігієнічних процедур, постільна білизна міняється часто, а особиста одяг постояльців регулярно здається в пральню.

Пансіонат для літніх людей "Золоті Роки" розташований в Санкт-Петербурзі, в селищі Лисячий Ніс, на березі Фінської затоки. Це місце дуже люблять петербуржці за красу природи, чисте повітря, сосновий ліс і піщані дюни. Через Лисячий Ніс проходить Приморське шосе, саме тут починається район "місцевої Рубльовки". Всі популярні для відпочинку селища поблизу: Розлив, Сестрорецк, Репіно, Комарово, Зеленогірське.
Пансіонат являє собою триповерховий будинок з цокольним поверхом, розташованому на обгородженій ділянці розміром 2 тисячі квадратних метрів. Загальна площа будівлі близько 1400 кв. м. розділених на 15 повноцінних номерів (від 15 до 25 кв. м кожен), їдальню, кухню, банно-оздоровчий комплекс , адміністративні і підсобні приміщення.
Будівля має власну котельню, що дозволяє не залежати від міських служб у плані опалення і гарячої води. У всіх кабінетах та помешканнях вентиляція і кондиціонування. Будівля має 2 незалежних джерела електропостачання по 1 категорії. По всьому периметру встановлено відеоспостереження, а також пожежно-охоронна сигналізація, що робить розміщення в пансіонаті максимально безпечним.

Забезпечення оптимальних умов для догляду за людьми похилого віку та людьми з обмеженими здібностями. Доброта, співчуття й розуміння.

Пансіонат «Колібрі» - це сучасні методики по утриманню та догляду і Європейський комфорт, розумні ціни на проживання та послуги в пансіонаті, можливість розміщення на тривалий термін або на період відпустки, відрядження, ремонту, післяопераційної реабілітації і тп., спеціальні умови для лежачих і малорухомих постояльців: функціональні ліжка, протипролежневі матраци, коляски, ходунки, тростини і т. п., всі кімнати в пансіонаті оснащені бактерицидними рециркуляторами та зволожувачами повітря.
Міні-пансіонат розрахований всього на 6-8 постояльців, що дозволяє забезпечити індивідуальний підхід до кожного гостя і домашню обстановку
Пансіонат знаходиться на тихій вулиці в престижному районі Санкт-Петербурга

В пансіонат приймаються постояльці різних категорій:
• З повною або частковою втратою здатності до самообслуговування та самостійного проживання
• Потребу у відновному лікуванні після перенесених захворювань (інсульту, травм, операцій)
• З хворобою Альцгеймера, деменцією, недоумством
• Потребу в догляді, емоційної розвантаження, психологічної допомоги
• Можливо заселення з важкими старечими захворюваннями і психічними розладами, якщо літня людина не небезпечний для оточуючих і не проявляє агресії.

У Вартість проживання входить:

• Збалансоване 5-разове харчування
• Цілодобовий контроль
• Конфіденційність розміщення
• Трансфер до пансіонату (за умови довгострокового перебування)
• Регулярне прибирання приміщень
• Контроль в прийомі ліків
• Соціальна адаптація, психологічна підтримка, організоване дозвілля
• Повний гігієнічний догляд
• Зміна постільної і натільної білизни, прання
• Допомога в перевдяганні, харчування та інших побутових ситуаціях

 

У нашому приватному будинку престарілих в СПб постояльці можуть проживати як на постійній основі, так і невеликі періоди часу, якщо Вам, наприклад, потрібно відлучитися на кілька днів з міста або поїхати у відпустку.

Можливо заселення з важкими старечими захворювання (деменція, хвороба Альцгеймера). Кожному жителю пансіонату виявляється відповідний його недузі догляд, персонал ненав‘язливо спостерігає за проживаючими та при необхідності надає допомогу. Для проживання у нас підготовлені світлі і затишні 2-х, 3-х і 4-х місцеві кімнати повністю підготовлені для проживання літніх людей.

У нашому пансіонаті Ви знайдете всі, для затишного проживання Ваших близьких:

Є функціональні ліжка з противопролежневыми матрацами.
Забезпечуємо зміну підгузників, щоденні гігієнічні процедури, зміну білизни.
Регулярно проводиться вологе прибирання і провітрювання приміщень.
Організовано чотириразове харчування (при необхідності – дієтичне).
Персонал пансіонату надає допомогу в прийомі їжі, включаючи годування лежачих хворих.
Організовано цілодобовий медичний нагляд та контроль за прийомом призначених ліків.
Можливий приїзд та консультація лікарів – вузьких фахівців. (платно)
Якісне дозвілля: прогулянки у дворі пансіонату, перегляд радянських кінострічок, настільні ігри.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024