Бурові роботи Санкт-Петербурга



Бурові роботи :

Всього найменувань: 243, Переглядів: 68575

Ми є компанією, що динамічно розвивається, виконує власними силами весь комплекс робіт з прокладання зовнішніх інженерних мереж і споруд від проектування до введення в експлуатацію. Будівництво і реконструкція:зовнішніх мереж і споруд водопостачання і каналізації, зовнішніх теплових мереж, газорозподільних систем, кабельних і повітряних ліній електропостачання. Загальнобудівельні роботи. Будівництво, реконструкція та капітальний ремонт автомобільних доріг.
Горизонтально-направлене буріння

Група компаній «НЕК» - холдинг, що об‘єднує компанії, що надають послуги у сферах:
буріння, діагностики та облаштування та сервісу свердловин на воду;
аналізу води з подальшою розробкою проекту, узгодженням, впровадженням та обслуговуванням систем водоочистки і водопідготовки;
постачання, встановлення та обслуговування питних систем;
виробництва фільтруючих середовищ.

Північно-Західний Бурової Холдинг - це професійне буріння свердловин на воду в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області вже більше 25 років! Кожен фахівець проходить регулярне підвищення кваліфікації.

Крім буріння свердловин на воду ми пропонуємо наступні послуги:
- продаж і установка септиків;
- проектування і монтаж опалення в приватному будинку;
- проектування та встановлення систем очистки води.

Горизонтально спрямоване буріння (ГНБ) в СПБ. Безтраншейне прокладання комунікацій, гнб прокол.

У будівництві і різних видах виробництва, в комунальній сфері та гірській здобичі є види робіт, які вимагають високого ступеня майстерності, досвіду, професіоналізму та володіння спеціальними інструментами.
Компанія ТОВ СПБур «Грифон» створила команду фахівців з великим стажем, які виробляють такі послуги, як алмазне буріння (в тому числі і під кутом), а також його підвиди - свердління фундаменту, свердління для прокладки комунікацій, свердління технологічних отворів.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

25

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024