Бетонні вироби Санкт-Петербурга



Бетонні вироби :

Всього найменувань: 560, Переглядів: 106994

Виробництво товарного бетону і розчину
Доставка та подача бетону по СПб і Льон.області.

Наша компанія «МонолитСервис» займається виробництвом і реалізацією бетону різних марок і в будь-якому обсязі в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області. У нашій власності перебувають 8 заводів, оснащених найсучаснішим і високопродуктивним обладнанням зарубіжних виробників. Всі наші виробничі потужності розташовані в різних районах міста, тому в залежності від місцезнаходження кінцевого споживача ми вибираємо найближчий до нього завод, щоб скоротити терміни поставки і зменшити транспортні витрати.
Контроль якості нашої продукції здійснюється в акредитованій лабораторії, при цьому всі результати випробувань фіксуються і заносяться в протокол. Кожна партія важкого, дрібнозернистого або легкого бетону, готова для відправки замовнику, супроводжується товаротранспортної накладної, сертифікатом відповідності та паспортом продукції.

Звернувшись на бетонний завод «Петербурзький», ви отримаєте прямі поставки бетону в Гатчину від виробника, минаючи всілякі ланцюжка посередників і проблеми з орендою стороннього транспорту. Наша компанія володіє великим парком міксерів, і готова організувати постачання великих будівельних майданчиків і разові підвезення продукції для потреб приватних осіб. У розпорядженні бетонного заводу знаходиться високопродуктивне і надійне обладнання LIEBHERR за замішування бетону, що дозволяє нам щогодини відвантажувати до 90 кубів будь-яких марок готових бетонних сумішей і уникати створення великих черг на отримання будматеріалів.

Виготовлення декоративних огорож на бетонних стовпах. Доставка та монтаж.

Бетонний завод здійснює продаж товарного бетону всіх марок. Ціни без накрутки посередників. Цілодобова доставка.

Ми пропонуємо нашим клієнтам доступний і високоякісний бетон, купити який можна як з доставкою, так і з самовивозом. У зимовий час компанія поставляє бетон зі спеціальними протиморозними добавками.
Продаж бетону виконується з декількох заводів, розташованих у різних районах регіону, що дозволяє значно скоротити терміни поставки і транспортні витрати. Для великого будівництва, яке потребує великої кількості матеріалів, зручніше придбати бетон з доставкою, так як транспортування його можлива тільки при наявності відповідного обладнання. Це спеціальні міксери, місткістю 6-10 м3. Крім того для транспортування можна використовувати автобетононасоси, що мають довжину стріли 16-44 метра.
Запорука хорошої якості – правильне співвідношення структурних матеріалів і виконаний за встановленим стандартам режим виготовлення суміші. надає клієнтам можливість придбати бетон всіх поширених в будівництві марок, починаючи від М100,
Матеріал, що поставляється компанією виготовляється в умовах найсуворішого контролю і не допускає таких проблем як неоднорідність вихідної продукції. Кожна партія від нашої компанії має відповідні сертифікати якості та технічні паспорти.

Також пропонує своїм клієнтам купити пісок, щебінь і різні цементні суміші, необхідні в будівництві.

Також у сферу діяльності нашої компанії входять поставки наступних матеріалів:

Щебінь;
Пісок;
Грунт;
Арматура;
ПГС;
ЦПС;

Конкріт Експрес, ТОВ
Санкт-Петербург , Таллинское шосе, 153, к. 1 літ В

тел. +7 (812) 64-234-98
Актуально на 01.01.2018

Виробляємо і пропонуємо бетон з доставкою (для компаній і приватних осіб).
Ви отримуєте:
1. БЕТОН ЗА ВИГІДНОЮ ЦІНОЮ
У нас 4 власних БСУ з виробництва бетону всіх марок і класів, у т. ч. кольорового бетону, керамзитобетону, розчину та ін.
2. БЕТОН ВИСОКОЇ ЯКОСТІ
На заводах атестовані лабораторії, паспорта якості і протоколи випробувань. Співпрацюємо з АТ "ЛСР. Базові", АТ "Пикалевская сода" і ЗАТ "Євроцемент груп".
3. БЕТОН В ЯКОМУ ОБСЯЗІ І ДЛЯ БУДЬ-ЯКИХ ЦІЛЕЙ
Власний парк автомобілів: АБС (місткість від 6 до 12 куб. м.), АБН (подача від 18 до 52 м.), PUMI (від 6 до 9 куб. м., подача до 18 м.).
4. БЕТОН В БУДЬ-ЯКЕ МІСЦЕ І В БУДЬ-ЯКИЙ ЧАС
Зручне розташування заводів (Північ, Південь, Схід, Північний Захід). Цілодобовий режим роботи.
Телефонуйте!

Петергофський завод залізобетонних виробів - виробник і постачальник надійних ЗБВ виробів. Великий каталог ЗБВ виробів від виробника: плити перекриття, аеродромні плити, бетонні кільця, люки, шахти ліфтів, колодязі, а також інші залізобетонні вироби. На вироблені матеріали надаються всі необхідні документи, в тому числі паспорти якості й сертифікати. Весь асортимент в наявності на складі. Пропонуємо ознайомитися з прайс-листом продукції на Zavodgbispb.ru.

Торговий дім «Промбетон» виготовляє залізобетонні вироби (ЗБВ) в широкому асортименті.
Компанія «Торговий Дім «Промбетон» постачає наступну продукцію:

• ЗБВ для дорожнього будівництва;
• ЗБВ для цивільного будівництва;
• ЗБВ для промислового будівництва;
• ЗБВ для приватного житлового будівництва.

Ми поставляємо ЗБВ будівельним компаніям і приватним особам Північно-Західного регіону.

Наявність власних виробничих площ та сучасного високоточного обладнання, просторі складські приміщення і налагоджена система логістики дозволяє нам надати вам оперативну відвантаження будь-яких ЗБВ в потрібній кількості. А власний автопарк вантажного автотранспорту гарантує швидку доставку матеріалів на ваш об‘єкт.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

56

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024