Бари Санкт-Петербурга



Бари :

Всього найменувань: 981, Переглядів: 144393

Добрий день.
Ми з вами живемо у ритмі постійних подій, заходів та різних свят.
Дні народження, ювілеї, весілля, корпоративи та інші вечірки, все це передбачає наявність гостей, а стало бути і наявність страв і напоїв.
Найчастіше формат заходу обмежується місцем проведення, рестораном, клубом, баром, креативної майданчиком або іншим спеціально призначеним для цього закладом.
Здавалося б, мало чим можна здивувати досвідчену міську публіку... До щастя сфера дозвілля і розваг не стоїть на місці.
З‘являються нові напрямки та послуги.

Одна з них виїзний бар BarShaker !

Відео презентація коктейль-бару - https://drive.google.com/open?id=1vhEKuDb_KsbIV2xU2rMb5SEKM2gyKczE
Відео презентація пивного бару - https://drive.google.com/open?id=1677JCdBbwfiWlLCXhsAcBCukfsUPUNLU
Відео презентація кисневого бару - https://drive.google.com/open?id=1tMp8h8o39A-G79CPmAQ3ge9Q9WfuGx39
Презентація PDF https://drive.google.com/open?id=0BxdlE3Vh9ReNbUdDZ0hhLXdkcUk

У центрі Санкт-Петербурга, в двох хвилинах ходьби від Невського, невеликий спикизи бар з секретним садом-двором, піаніно, тапером і дзеркалом Шаляпіна. Місце, щоб інтелігентно перекинути чарку самогону чи скуштувати авторський коктейль «Мітіна радість», який вишібет мозок не гірше револьвера в безсмертної повісті Буніна.
Інтер‘єр виконаний у класичному барном стилі. При вході гостей зустрічає старовинне дзеркало, в яке виглядав сам Федір Шаляпін, проводячи веселі будні в Сіверської. Виходячи з того, яка фізіономія знаходилася по той бік скляного порталу, Федір Іванович приймав рішення - йти освіжитися купанням у річці Оредеж або пропустити стаканчик. Не забудьте і Ви подивитися і вгадати, як закінчиться вечір. По п‘ятницях і суботах в барі грає тапер. Будь-який гість, за своїм бажанням може сісти за фортепіано. Бармени таку ініціативу підтримують.
Влітку для гостей бару працює відкрита тераса на кілька столиків. У внутрішньому дворі розташувався «Secret garden», пройти в котрий можна тільки через вікно бару. Це прихований від цікавих очей невеликий затишний дворик. Звідти можна розгледіти високу старовинну трубу цегляної кладки.
Будь-які напої можна взяти з собою і продовжити прогулянку зі своїм напоєм. Повноцінну кухню бар не пропонує, тільки легкі закуски.
Назва вибрана зі змістом. Що таке дистиляція? Споконвіку люди переганяли спирт використовуючи виноград, яблука, цукровий очерет. Стародавні алхіміки вважали, що завдяки перегонці, вина можна виділити «душу», а в російській мові «спірітус» був спрощений до слова «спирт». В барі представлена насичена лінійка дистилятів та смачні домашні ягідні настоянки на самогоні. Справжній самогон можна спробувати в барі або купити штоф самогону для домашнього святкового столу. Напої в меню підібрані дуже акуратно. Коктейлі складені таким чином, щоб на наступний ранок ви прокинулися зі свіжою головою.

Димний Бро надає широкий спектр кальянних послуг. У нас кальяни різних виробників, безліч смаків чаш і наповнювачів. Щоб не сидіти в барі, завжди можна взяти кальян в оренду або замовити виїзної кальянний бар на ваш захід.

Перша мережа розважальних барів «Zависть» запрошує Вас зануритися в атмосферу задоволень і розваг, від невимушеного флірту і спілкування до еротичного шоу і спокусливою краси жіночого тіла.
Кабаре-бар «Заздрість» на Садовій вулиці, д. 11 це грайливий і спокушати еротичний клуб, виконаний в стилі кабаре, виділяється своєю яскравістю, атмосферою веселощів і куражу. Занурюючись в атмосферу клубу, Ви зможете насолодитися вишуканим акторською майстерністю, неповторними танцювальними номерами і витонченими образами прекрасних Актрис в одній із семи тематичних приватних кімнат, втілюючи в життя Ваші найпотаємніші фантазії.

BALCON — панорамний ресторан в центрі
Петербурга з контактним баром і виходом на
просторий балкон, звідки відкривається
шикарний вид на Великий проспект
Петроградської сторони.
Ділова зустріч, романтична вечеря або
вечір з друзями — для гарного відпочинку і
комфортного спілкування привід не має
значення.

1-я Рюмочна
Санкт-Петербург , 195009, вул. Комсомолу, 16

тел. +7 (812) 542-52-92
Актуально на 01.01.2018
2ва зайця
Санкт-Петербург , просп. Ливарний, 36

тел. +7 (812) 579-30-28
Актуально на 01.01.2018
2х12 DJ Bar
Санкт-Петербург , вул. Повстання, 24

тел. +7 (952) 370-17-65
Актуально на 01.01.2018
3BarBossa
Санкт-Петербург , набережна річки Фонтанки, 20

тел. +7 (905) 264-91-24
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

99

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024