Бари Санкт-Петербурга



Бари :

Всього найменувань: 981, Переглядів: 144381

АМСТЕРДАМ - проект вже полюбилася багатьом команди Feromon.
Для Вас як завжди:
⚙ дружний колектив;
⚙ приємна атмосфера в стилі lounge;
⚙ демократичні ціни;
⚙ найкращий вибір димних сумішей на будь-якого цінителя;
⚙ ігрові приставки/настільні ігри/спортивні трансляції;
⚙ Wi-fi;
⚙ кухня з різноманітним меню (ознайомитися з якими можна в документах групи), що працює в тому ж режимі, що і заклад.

Працюємо в режимі time-cafe: перша година - 300р., з другого 3 р./ хв. з людини!
Якщо Ви відпочиваєте один, то ціни такі: 400 р/перший годину, далі 4 р./хв.

Ласкаво просимо на офіційну сторінку унікального арт - простору клубного формату Петербурга - BANKA!

Основною концепцією закладу є експериментальні вечірки,творчі шукання.

Для тих, хто любить відпочити за келихом авторського коктейлю під акустичний концерт або запалити на барній стійці в музичних обіймах ді-джея - наші двері відчинені щодня з 18.00 і до самого ранку!

Також ми готові розглянути і підтримати будь-які творчі починання друзів! А будь-який, який прийшов до нас відвідувач автоматично стає нашим другом.

Drink My Darling
Санкт-Петербург , 191014, Кирочная, 13

тел. 8 (921) 599-98-95
Актуально на 01.01.2018

Бар з крафтовым пивом і авторськими напоями.

Gold Lion
Санкт-Петербург , пр-т Маршала Жукова, 60, кор. 1

тел. 241-60-29
Актуально на 01.01.2018

Банкети,дискотека,вечірки,карпоративи,доставка,кальяни, футбольні трансляції

• Якісні авторські коктейлі на хорошому алкоголі або без нього. Барну карту спеціально для нас розробила одна з кращих шкіл барменів в Росії. Спробуйте, вам сподобається!
• Димні кальяни з величезним вибором тютюном на будь-який смак і міцність. Ми любимо кальяни і робимо їх для вас як для себе.
• Справжні китайські чаї для будь-якої ситуації, від розслаблюючих і спокійних, до зігріваючих і тонізуючих. Насолоджуйтеся.
• Хороше вино, крафтовое пиво і якісний чистий алкоголь
• Сири, снеки і закуски до всього, що є у нас в барі.

Бар Roxette-Bar — це затишний заклад недалеко від Соснівки, де Вас чекають приємна атмосфера, смачні страви європейської кухні та якісний алкоголь. Тут гостям не дають нудьгувати: крім традиційних для формату спортивних трансляцій, в барі проходять караоке-вечори та живі виступи музикантів. Roxette Bar — це джаз-рок-бар на всі випадки життя. В ньому можна посидіти з друзями, провести романтичну зустріч або відзначити важливу дату: ми надаємо зал в оренду для корпоративів та інших урочистостей.

Ресторан-пивоварня Beerfass – дійсно доброзичливе місце, де гості весело проводять час, смачно їдять, спілкуються і відпочивають від буденності і суєти. Якщо ви запитаєте: «Що робить бар таким цікавим і затишним?», ми без частки сумніву відповімо: «Наші гості! Ну і дуже смачне пиво, звичайно! ». Домашня атмосфера і гостинний персонал, до божевілля смачні страви на будь-який смак і, звичайно ж, пиво (як без нього, коханого?) робить бар по-справжньому чудовим місцем для відпочинку.
Про пиво. Любов до пива об‘єднує багатьох людей в різних барах міста. А за смачним крафтовым пивом, що вариться прямо у нас з любов‘ю і турботою – збираються в Beerfass! Пиво готується з власної технології, заснованої на традиціях Німеччини, Бельгії та Австрії. Чотири сорти, свіжого пива – легкий бурштиновий Lager, щільний і насичений темний Porter, ароматний Wit Blanche і один сорт сезонного пива, який стане приємним сюрпризом для поціновувачів крафтових сортів.
Про їжу. Відкритий мангал прямо в залі бару, на якому готується ніжний шашлик, соковите м‘ясо ідеальної прожарювання крилець BBQ і хрусткі грінки - розбурхають уяву найвибагливішого гурмана. У Beerfass дивно поєднуються традиції барною культури з пристрастями гостей, а всі кулінарні експерименти нашого шеф-кухарі відповідають уявленням про чудової кухні.
Про відпочинок. У Beerfass приходять не тільки пообідати, повечеряти і попити пива, але найголовніше – зустрітися з друзями, провести вечір у веселій компанії. Спеціально для того, щоб відпочинок запам‘ятався на тривалий час, для гостей організовані прямі трансляції всіх значних спортивних подій, відкрита літня тераса, а також грає справжня жива музика кожну п‘ятницю!
Кажуть, що смаки у кожного свої, і це правильно. Як здорово, що в барі-пивоварні Beerfass кожен знайде щось своє.

Затишний бар на території ЖК «Тріумф Парк» - це місце, яке ідеально підійде для веселого вечора в дружній компанії. Тут можна відпочити родиною, подивитися трансляції матчів на великому екрані і влаштувати турнір в PlayStation.
Це бар з великим вибором напоїв і закусок (середній рахунок з урахуванням напоїв — 700 рублів).
У меню ви знайдете ідеально приготовані бургери і шаверму, але крім того, тут представлені і інші герої стріт-фуду – піца, сендвічі, гриль / барбекю та ціла колекція домашніх натуральних сосисок.
З напоїв в меню – велика алкогольна карта, освіжаючі коктейлі, пиво і сидр. Також приділено увагу безалкогольних напоїв. Вам запропонують: ароматні чаї, кава, соки і лимонад. В барі подбали і про любителів кальяну, які будуть приємно здивовані демократичною ціною і різноманітності смаків. .Меню постійно оновлюється та вдосконалюється на підставі побажань гостей.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

99

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024