Автотехпомощь Санкт-Петербурга



Автотехпомощь :

Всього найменувань: 292, Переглядів: 83232

«Прагматика Васілеостровскій» є офіційним дилером Кіа, де ви можете придбати нову машину, скористатися послугами з технічного обслуговування наявного транспорту.

У просторих, світлих виставкових залах представлені кросовери, компактні, субкомпактні машини фірми Kia, а також моделі, що відносяться до бізнес-класу. Ввічливі і тактовні консультанти розкажуть вам про кожному примірнику детальніше, допоможуть зробити вибір, виходячи з індивідуальних переваг і фінансових можливостей. У центрі можна оформити покупку в кредит, застрахувати засіб. Також на території закладу розташований сервіс, де працюють кваліфіковані майстри, які проводять різні маніпуляції з ремонту автомобілів Kia. Звертайтеся сюди, щоб пройти техогляд, замінити масло у двигуні, налагодити підвіску, перевірити електрообладнання, зробити схід-розвал. У малярно-кузовному цеху відновлять геометрію кузова, виконають часткове або повне фарбування машини. Замість зношених деталей співробітники встановлять оригінальні запчастини, необхідні роботи закінчать точно обговорені терміни. Телефонуйте для уточнення необхідної інформації, записи в заклад.

Аварійна служба розтину авто" надає послуги термінової технічної допомоги на дорогах.Відкриття заблокованих транспортних засобів різного призначення і виробників без пошкоджень. У разі розрядженої акумуляторної батареї допомогу запуску двигуна.

Недорогий евакуатор з швидкою подачею і якісним обслуговуванням. Цілодобовий режим роботи, виїжджаємо по всіх районах Санкт-Петербурга (Адміралтейський, Васілеостровскій, Виборзький, Калінінський, Кіровський, Колпінський, Красногвардійський, Красносельський, Кронштадтський, Курортний, Московський, Невський, Петроградська, Петродворцовий, Приморський, Пушкінський, Фрунзенський, Центральний район.), а так же по області і по всій Росії.

ТОВ "ТЕД АВТО" - цілодобова петербурзька служба евакуації. Евакуація легкових, вантажних автомобілів і спецтехніки.

«Центр Автомобільної Торгівлі» — це поєднання сучасного технологічного обладнання та професіоналізму його співробітників. У нас є передові зразки обладнання для діагностики та ремонту автомобілів Audi, Volkswagen, Skoda, Seat, Porsche, Mercedes-Benz, BMW.

Організація була заснована ще в 1976 році як СТО № 1 і відразу ж стала культовим місцем для всіх автолюбителів нашого міста.

Сувора спеціалізація за марками автомобілів, розумна цінова політика, дбайливе ставлення до деталей і ретельне дотримання технології – ось те, що відрізняє нас від більшості аналогічних сервісів.

Недорогий евакуатор. Швидка подача. Виїжджаємо в будь-який район - Адміралтейський, Васілеостровскій, Виборзький, Калінінський, Кіровський, Колпінський, Красногвардійський, Красносельський, Кронштадтський, Курортний, Московський, Невський, Петроградська, Петродворцовий, Приморський, Пушкінський, Фрунзенський, Центральний район.

Евакуатор в Санкт-Петербурзі, Ленінградській області і Межгороду, швидко, не дорого.
Ми працюємо цілодобово, евакуація автомобілів будь-якої категорії, ваги і довжини.
Складна евакуація: заблоковані колеса, перевезення торговельних ларьків (купави), перевезення човнів, катерів.
Всі машини обладнані фаркопами. Самі Розумні ціни в СПб і області.
Евакуатор Міжмісто автомобілі перевозимо на автовозі за найбільш вигідними для вас умовами.

Евакуатор в СПб. Наші евакуатори працюють 24 години на добу. Ми безкоштовно подаємо і дбайливо занурюємо. Евакуюємо авто і мото транспорт по Санкт-Петербургу і Ленінградської області. Ми здійснюємо евакуацію легкових автомобілів і мікроавтобусів, мотоциклів і квадроциклів.

Евакуатор по СПб 24 години. Послуги автоевакуації по Санкт-Петербургу і Ленінградської області.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

30

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024