Автотехпомощь Санкт-Петербурга



Автотехпомощь :

Всього найменувань: 292, Переглядів: 83211

Допомога на дорозі автомобілістам.
Виїзний ремонт авто.
Прикурим акумулятор.
Відкриємо авто
і т. д.

Послуги евакуатора в Санкт-Петербурзі і області. Техдопомога на дорозі.

Наш сервісний центр "Аміті-Моторс" розташований в Приморському районі Санкт-Петербурга і дозволяє проводити всі види робіт по ремонту автомобіля - від мийки та шиномонтажу до капремонту двигуна, електрики автомобіля, найскладнішого кузовного ремонту на стапелі і фарбування будь-яких елементів автомобіля, будь то іномарки або вітчизняні авто.
На ділянці комплексної діагностики автомобіля наші фахівці зможуть провести комп‘ютерну діагностику вузлів, систем електронного управління, електричних ланцюгів авто і визначити несправності, пов‘язані з роботою двигуна та інших систем автомобіля, а як відомо правильне визначення несправностей, що дозволяє значно заощадити час, а відповідно і знизити вартість ремонту вашого залізного коня.

Компанія «Дизель-Майстер» пропонує своїм клієнтам у Санкт-Петербурзі професійний та економічний ремонт і обслуговування дизельних двигунів вантажних автомобілів всіх відомих брендів, передбачає широкий комплекс складною і глибокої діагностики, заміну зношених елементів функціональних вузлів і тестову налаштування паливної апаратури під технічні вимоги автовиробників.

Евакуація і технічна допомога на дорогах: прикурити, поміняти колесо, відключити сигналізацію, відкрити автомобіль, підвезти паливо і ще більше 40 послуг! Цілодобово! Без вихідних!

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

30

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024