Автохімія, масла Санкт-Петербурга



Автохімія, масла :

Всього найменувань: 549, Переглядів: 168139

Компанія Fresh injection надає наступні послуги по догляду та захисту автомобіля:
-Детейлінг мийка
-Полірування кузова
-Нанесення керамічного покриття і рідкого скла
-Хімчистка салону
-Відновлення шкіри
-Тонування
-Дооснащення автомобіля
-Обклеювання кольоровими плівками
-Обклеювання захисними плівками

Товари для догляду за автомобілем. Доставка по Росії, СНД, Європі, а так само оптові поставки.

Проект, який ми створили для Вас, це не просто бізнес. Ми створювали не просто магазин, ми створили комфортну середу для професіоналів.
Раз за разом нам задавали питання які продукти використовуємо в роботі саме ми, для досягнення таких результатів. Якими пастами ми користуємося і т. д. Створюючи наш проект, ми вклали в нього серце і душу. На нашому сайті ви не знайдете товарів масового споживання або повний асортимент одного бренду, оскільки Не всі товари придатні для досягнення найкращих результатів. Кожен продукт ми перевіряли самі не звертаючи увагу на етикетки і бренд. Нам важлива якість і результат, який можна одержати на виході. Виходячи з цього ми довго відбирали тільки найкраще поєднання товарів.
Звернувшись до нас, ви стаєте не просто ще одним покупцем, а нашим другом, які знають, що завжди можуть звернутися до нас за допомогою, або просто забігти в гості розповісти про свої досягнення. Ми завжди поруч і відкриті для спілкування!
Відсутність якісних товарів на ринку дуже ускладнює роботу. А адже ми ходимо дати найвищу якість нашим клієнтам. І головне тут не гроші або маркетинг, а основне в нашій справі це почути від наших клієнтів Захват! Саме заради цього варто працювати і робити нашу не просту роботу. Бажання ділиться не тільки технологіями і продуктами, але і частинкою себе переросло в цей проект. Запрошуючи наших друзів на різні семінари та майстер класи розбираючи складні ситуації. Раз за разом допомагаючи навчиться не просто використовувати складні продукти, але і дати те якість, якого так не вистачає в наш час!

Дякуємо за звернення до нас, команда Hogo.pro

Pldip.ru
Санкт-Петербург , вул. Салова, 57

тел. 928-88-97
Актуально на 01.01.2018

LDIP.RU - Надійний постачальник продукції по всій Росії і країнам СНД. Наша компанія займається роздрібними і оптовими продажами з 2012 року. Ми постійно працюємо над збільшенням асортименту, тому на наших складах є рідка гума Plasti Dip і Rubber Dip USA, автохімія та автокосметика відомих брендів ArmoAll, Simoniz, Soft99, Kangaroo, Profoam. Моторні масла виробників Motul, Idemitsu.Інструмент компаній Jonnesway,Ombra. Універсальні системи розпилення Preval. Електричні фарбопульти Wagner, Earlex. Галогеновий і ксеноновий колір Koito, Zumato.

Інтернет-магазин автомастил,автохімії та автокосметики. Опт/роздріб.Доставка по Санкт-Петербургу і Росії.

КОЛПАКОВ І НЕЗАМЕРЗАЙКИН - важлива майданчик продажів автоаксесуарів в Петербурзі. Основу спеціалізації фірми становить постачання і реалізація різних видів автоаксесуарів та деяких запчастин. На сторінках сайту розміщені параметри пристроїв, наведено їх технічні описи в доступній широкому колу споживачів формі.

Серед найширшого асортименту товарів автомобільної тематики, представленої покупцеві, є відомі і набирають популярність девайси. Пропонована до реалізації високотехнологічна продукція сертифікована, якість підтверджується надається виробником гарантією. За роки діяльності компанія заслужила репутацію надійного партнера. Серед наших основних завдань – надання допомоги в орієнтуванні покупця на сегменті складних технічних пристроїв для автомобілістів, забезпечення безпеки дорогої покупки і швидкої її доставки.

У нашому інтернет-магазині представлений широкий асортимент мастил, ремиталлизантов, професійних засобів по догляду як для легкових автомобілів, вантажної техніки, так і для промислового обладнання. Ми працюємо без посередників, безпосередньо з офіційними дистриб‘юторами, що виключає підробку, гарантує найвищу якість продукції і низьку ціну. Ви можете бути впевнені в тому, що, купивши в нашому магазині будь-який продукт, Ви отримаєте товар, вироблений на заводі, де якість продукції піддається постійному жорсткому контролю.

50Куспеху
Санкт-Петербург , Шкіряна лінія, 34

тел. +7 (965) 000-89-55
Актуально на 01.01.2018
Anper
Санкт-Петербург , вул. Фучика, 19

тел. +7 (963) 341-26-70
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

55

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024