Оренда будівельної техніки Санкт-Петербурга



Оренда будівельної техніки :

Всього найменувань: 775, Переглядів: 64013

Оренда спецтехніки

Оренда самоскида в Санкт-Петербурзі

Надаємо послуги оренди віброплит від 80 до 330 кг. провідних європейських і японських виробників без застави. Є доставка по Санкт-Петербургу і Ленінградської області. Можлива доставка в день замовлення.

Оренда будівельної і спецтехніки. Міжнародні перевезення негабаритних вантажів негабаритних вантажів

Регата, ТОВ
Санкт-Петербург , пр. Народного Ополчення, 227, літер В, пом. 2-А

тел. 8 (921) 300-07-44
Актуально на 01.01.2018

земляні роботи, планування, конусовка, грунт, демонтаж будівель

З моменту заснування в 2005 році, Група Компанія "РУБІН" впевнено закріпилася і стала одним з лідерів на ринку Санкт - Петербурга.
У 2013 році Група Компаній "РУБІН" розширила межі своєї діяльності, заявивши про себе на ринку Москви і Московської області.
Цілеспрямованість, працездатність і високі професійні якості кожного члена команди дозволили за короткий термін виконати величезний обсяг роботи і заявити про себе як про надійного , кваліфікованої, багатопрофільної компанії.
Наша компанія володіє власним парком спецтехніки і більш ніж двома тисячами одиниць залученої техніки, що забезпечує якісну та безперебійну роботу.
Група Компаній "РУБІН" є членом Санкт-Петербурзької Торгово-Промислової Палати та занесена до державного реєстру постачальників.

Компанія вже багато років пропонує послуги оренди спецтехніки на ринку Санкт-Петербурга.
"СеверПромСнаб" пропонує взяти в оренду екскаватори, навантажувачі, катки, трали, віброзанурювачі на будь-який термін від одного дня.

Компанія СК-Автострой виконує повний спектр робіт нульового циклу, пропонує в оренду спецтехніку і віброзанурювачі. Основний напрямок діяльності: шпунтові роботи, берегоукріплення, огородження стін котлованів і траншей, монтаж поясів, вибропогружение шпунта, виїмка і утилізація грунту. У нас в наявності є власний парк спеціалізованої автотехніки, яку ми надаємо в оренду: колісні та гусеничні екскаватори, автокрани, маніпулятори, самоскиди, трали.
8-812-244-59-96
sk-avstroy.ru

Роботи нульового циклу. Оренда віброзанурювачів та будівельної техніки.

Оренда будівельної техніки від власника

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

78

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024