Оренда будівельної техніки Санкт-Петербурга



Оренда будівельної техніки :

Всього найменувань: 775, Переглядів: 63969

У компанії ТОВ «АСК» орендувати будівельну, дорожньо-будівельну і/або спецтехніку може будь-яка організація по самим прийнятними цінами. Наша перевага перед конкурентами полягає в тому, що ми маємо власний сучасний автопарк, а це значить, що працюємо 24/7, без посередників і при необхідності можемо надати будь-яку необхідну техніку в день замовлення.
Оформлення договору, готівковий / безготівковий розрахунок.
І найголовніше - наша компанія має високу репутацію.

Оренда маніпулятора, оренда автокрана, оренда шаланди

Оренда шаланди, оренда маніпулятора, оренда крана. Наша компанія здає в оренду будівельну техніку, персональні менеджери підберуть необхідну одиницю для виконання вашої роботи.

Оренда і ремонт автокранів.

Діяльність нашої компанії спрямована на створення максимально комфортних економічних умов для компаній та фізичних осіб у сфері будівництва. Ми на вигідних для Вас умовах надаємо в оренду автокрани різної вантажопідйомності в ідеальному технічному стані

OOO «КАЙПОРАК» засноване у вересні 1996 року.
OOO «Кайпорак» пропонує наступні послуги:
- Наданням в оренду власну будівельну техніку з екіпажем на будівельні об‘єкти Санкт-Петербурга та інших регіонів Росії з паливом, з доставкою техніки до об‘єкта і назад, виконуючи обслуговування і ремонт з тим, щоб замовник міг зосередитися на виконанні робіт по своїй спеціальності.
ТОВ "Кайпорак" пропонує в оренду:
Телескопічні навантажувачі
гусеничні екскаватори
маніпулятори

 

Оренда і продаж фасадних підйомників ZLP 630 і 800. Ліси будівельні лрсп 40/60 в оренду. Монтаж вентильованих, мокрих, світлопрозорих фасадів. Послуги по оренді маніпуляторів, вантажоперевезення по СПб і Льон обл.

Компанія «ЛСТ» – це надійна, розвивається міста Санкт-Петербурга. Завдяки оптимальними цінами і гнучкого підходу до своїм клієнтам, компанія «ЛСТ» успішно працює на ринку оренди будівельної техніки з 2005 року. Компанія «ЛСТ» сьогодні – це один з лідерів на ринку оренди будівельної техніки в Санкт-Петербурзі. Ми співпрацюємо як з будівельними компаніями, підрядними організаціями, так і з фізичними особами. Ми працюємо з провідними будівельними компаніями, що реалізують найбільші інфраструктурні проекти Санкт-Петербурга і Ленінградської області.

Наша компанія прагне максимально задовольнити запити наших клієнтів, які хочуть орендувати будівельну техніку. У нас представлений широкий асортимент найбільш затребуваною будівельної техніки, яка регулярно проходить технічне і сервісне обслуговування і завжди підтримується у відмінному стані.

Менеджери дадуть вам професійну консультацію за всіма видами будівельної техніки, після чого підберуть саме ту техніку, яка ідеально підійде для виконання повного обсягу необхідних робіт в найкоротші терміни. Це зменшить тривалість оренди спецтехніки, а значить, і знизить вартість оренди. Також ми готові доставляти техніку безпосередньо на будівельні об‘єкти прямо в день оформлення замовлення. Індивідуальний підхід до кожного Клієнта дозволяє нам формувати прийнятні ціни на оренду будівельної техніки.

Парк спецтехніки нашої Компанії – це сучасна будівельна спецтехніка, таких провідних світових фірм, як CATERPILLAR, BOMAG, KOMATSU, HAMM, TEREX, JCB, Volvo.

На нашому веб-ресурсі http://www.manipulator98.ru/ Ви можете замовити кран маніпулятор в Санкт-Петербурзі. Ми чекаємо вас у нас на порталі!

ТОВ «МитРент» - це компанія, що надає спецтехніку в оренду на вигідних умовах. Ми працюємо в місті Санкт-Петербурзі, а також в Ленінградській області. Наша компанія має багаторічний досвід роботи у сфері надання спецтехніки в оренду. Ми пропонуємо Вам самі вигідні умови для співпраці, а наявність великої кількості супутніх послуг і великий автопарк сучасної дорожньої та будівельної спецтехніки дозволить задовольнити будь-яку Вашу потребу, і зробить партнерство з нами ефективним і тривалим.

Компанія "МПСтрой СПб"
зосереджує свої зусилля на тому, що вміємо робити найкраще –постачати
будівельні матеріали на Об‘єкти Санкт-Петербурга і Ленінградської області, надавати автотранспортні послуги і
техніку для будівельного ринку.
У цих областях для нас важливі прагнення до лідерства і підвищення якості по всьому напрямку.
Ми постійно розширюємо географію своєї діяльності і збільшуємо парк техніки.

Наші переваги
·Швидко.Довго чекати замовленої одиниці не доведеться, всі домовленості по термінах виконуються при будь-яких обставин.
Надійно. Співпрацювати з нами надійно - справна техніка в відмінному стані ще нікого не підводила. Професійно здійснюючи догляд за кожною одиницею, ми забезпечуємо її ідеальний стан.

Вигідно. Одним з наших конкурентних переваг на ринку оренди спецтехніки є привабливі ціни. Навіть якщо Ви взяли відразу кілька моделей на тривалий термін, це не виявиться невигідним для Вас. Крім того, постійні замовники можуть розраховувати на знижки.

Досвід. Специалистынашей компанії успішно працюють на будівельному рынкеболее 6 років. Наш досвід допоможе знайти рішення в будь-якій ситуації а грамотні менеджери проконсультують по будь-якому питанню.
· Звертаючись в компанію «МПСтрой СПб», ви отримаєте надійного і сумлінного партнера, який зможе впоратися якісно і в строк з будь-якими покладеними на нього завданнями.
тел:8 (962)689-24-07-Павло
e-mail: mpstroy_spb@list.ru

Товари та послуги компанії МПСтрой СПб
Наша компанія "МПСтрой СПб" вже багато років займає одну з лідируючих позицій у сфері послуг оренди спеціальної техніки та постачання нерудних матеріалів як в Санкт_Петербурге так і Льон.Обл.24 години в добу 7 днів в тиждень ми готові надати у ваше розпорядження будь-яку одиницю з нашого великого парку техніки: від будівельної та землерийної спецтехніки до обладнаних кранами-маніпуляторами і евакуторними установками низькорамних машин.Також забезпечити вивіз грунту (будівельного сміття) з Вашого будівельного адреси за Дуже приємною для Вас ціною.
Перевеземо будь-який вантаж, дзвоніть питайте, консультація БЕЗКОШТОВНО.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

78

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024