Оренда, прокат Санкт-Петербурга



Оренда, прокат :

Всього найменувань: 1356, Переглядів: 148662

Квартири подобово в Пітері - Наша організація працює на ринку подобової оренди нерухомості з 2009 року. За довгий час свого існування, нам вдалося більше розширити власну базу квартир, завдяки чому тепер ви зумієте знайти по-справжньому "свій" варіант, який влаштує вас і за вартістю, і за умовами проживання. Ми постійно вдосконалюємось, і тому сьогодні подобова оренда квартир – це лише частина комплексу надаваних нами послуг. Забронювавши у нас квартири на добу, ви зможете також замовити ряд додаткових послуг, серед яких і послуги особистого кухаря, який буде радувати вас кожен день оригінальними стравами, та замовлення автомобілів напрокат за допомогою наших менеджерів, які порадять вам, куди краще звернутися, і особиста охорона. Щоб забронювати квартиру, вам треба буде вибрати одну з квартир в нашому каталозі, відправити заявку на бронювання квартири в Санкт-Петербурзі на нашому сайті або зв‘язатися з нашими менеджерами по одному з вказаних нижче номерів або по електронній пошті. Наші співробітники з радістю проконсультують вас з усіх запитань, проконсультують щодо вартості оренди будь-якої квартири, а також вартості додаткових послуг та порядку їх надання.

Онлайн-сервіс оренди офісів Arendaofisa.spb.ru надає послуги з підбору офісу в Санкт-Петербурзі необхідним параметрам: район, ціна, клас офісу, площа та ін Послуга надається безкоштовно. Можливість доручити підбір офісу фахівця.

Оренда квартир, кімнат, офісів на будь-який термін (довгостроково, подобово) в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області.

Оренда залів в СПБ (Санкт-Петербург), погодинна оренда. ТЦ"ВПотоке" представляє комфортабельні зали в погодинну оренду від 9 кв/м до 60 кв/м. Великий спектр додаткових послуг, від зустрічі гостей до анонсування заходів на наших ресурсах в інтернеті, які входять у вартість орендної плати. Доброзичливе ставлення і атмосфера дружби назавжди оселилися в нашому центрі. Ми будемо раді бачити вас у стінах нашого простору. А для гостей нашого міста буде особливий сюрприз, знижки на проживання в готелях поблизу нашого центру.

Послуги з оренди офісних, складських, торговельних і виробничих приміщень. Каталог нерухомості. Фільтр підбору об‘єктів. Онлайн-заявка.

Центр нерухомості Лісс-Терра ...
Санкт-Петербург , Лиговский пер., 10

тел. +7 (812) 578-17-51
Актуально на 01.01.2018
17 лінія
Санкт-Петербург , 17-я лінія В. О., 17

тел. +7 (812) 325-89-74
Актуально на 01.01.2018
1-ша Авеню
Санкт-Петербург , Гангутская вулиця, 10

тел. +7 (812) 273-64-76
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024