Оренда, прокат Санкт-Петербурга



Оренда, прокат :

Всього найменувань: 1356, Переглядів: 148695

Оренда комерційної нерухомості на Василеостровской. ВАТ "57 АРЗ" пропонує в оренду власні приміщення під офіс, склад або виробництво.

SATO - великий фінський інвестор, який займається купівлею і здачею в оренду елітного житла в Санкт-Петербурзі і Північній Європі. У власності SATO - понад 23 000 квартир, у яких живе понад 40 000 чоловік. SATO надає якісні послуги, оформлення займає мінімум часу, заявку можна залишити на сайті. Постійне поліпшення сервісу дозволяє SATO залишатися лідером у сфері нерухомості та постійно збільшувати активи своїх акціонерів. Квартири SATO в Петербурзі розташовані в зручних районах міста з розвиненою інфраструктурою. Клієнти SATO завжди знайдуть житло на свій смак!

Новий бізнес-центр класу "А" в стилі Лофт на набережній річки Неви. Пропонує в оренду офіси в оренду від власника.

Коворкінг-центр GrowUp функціонує як коворкінг. Для всіх творчих особистостей, керівників малобюджетних проектів і початківців підприємців епохи загальної комп‘ютеризації тут створена зручна робоча середовище. Якщо вдома стоїть зовсім не офісний рівень шуму, робоче місце залишає бажати кращого і взагалі не до продуктивності, а зняти особистий офіс — це план, який дуже кусається за ціною, коворкинги можуть бути порятунком. Розділивши, для початку територіально, роботу і вільний час, ви зможете нарешті перестати їх змішувати — а значить, і відпочивати, і працювати не відволікаючись.

Сучасний коворкінг-центр EDENIZA — місце для роботи поодинці або з командою в самому центрі Петербурга.

Коворкінг-центр EDENIZA СКЛАДАЄТЬСЯ З галасливого і тихого open-space, повністю обладнаної кухні, 9 окремих міні-офісів для команд (кожен зі своїм індивідуальним дизайном), дитячої кімнати, 2 переговорних, а ще в розпорядженні резидентів принтери/копіри, безкоштовний чай, кава, солодощі, і звичайно ж, високошвидкісний і стабільний інтернет.

Квартири подобово в Санкт-Петербурзі - Наша компанія працює на ринку подобової оренди нерухомості з 2009 року. За роки свого існування, нам вдалося більше розширити свою базу квартир, завдяки чому сьогодні ви зможете знайти по-справжньому "свій" варіант, який задовольнить вас і за ціною, і за умовами проживання. Ми постійно вдосконалюємось, і тому сьогодні подобова оренда квартир – це лише частина комплексу надаваних нами послуг. Забронювавши у нас квартири на добу, ви зможете також замовити ряд додаткових послуг, серед яких і послуги особистого кухаря, який буде радувати вас щодня вишуканими стравами, та замовлення автомобілів напрокат за допомогою наших менеджерів, які порекомендують вам, куди краще звернутися, і особиста охорона. Щоб забронювати квартиру, вам досить буде вибрати одну з квартир в нашому каталозі, відіслати заявку на бронювання квартири в Пітері на нашому сайті або зв‘язатися з нашими менеджерами по одному з вказаних нижче номерів або по електронній пошті. Наші співробітники з радістю дадуть інформацію по всіх вас цікавить питань, проінформують про вартість оренди будь-якої квартири, а також вартості додаткових послуг та порядку їх надання.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024