Юридичні послуги Нового Уренгоя



Юридичні послуги :

Всього найменувань: 27, Переглядів: 232180

Ведення справ в судах, юридичний обслуживаниеюридических і фізичних осіб, реєстрація/ліквідація підприємств, реєстрація цінних паперів

Нотаріус Саулей Надія Миколаївна ...
Новий Уренгой , проспект Губкіна, 4

тел. +7 (3494) 22-11-14
Актуально на 01.01.2018
ЛЕРО
Новий Уренгой , вул. Ювілейна, 5

тел. +7 (3494) 92-52-09
Актуально на 01.01.2018

Юридична фірма ТОВ "ЛЕРО" надає послуги для юридичних осіб з реєстрації, ліквідації, реорганізації підприємства. Реєстрація та ліквідація ІП. Внесення змін в установчі документи (зміна юридичної адреси, виведення і введення до складу учасників товариства, збільшення та зменшення статутного капіталу). Складання договорів будь-якої форми. Представлення інтересів в суді по цивільних справах. Стягнення заробітної плати та грошових коштів за договорами позики. Подача судових наказів. Складання позовних заяв, скарг, наглядових скарг, претензій. Арбітраж (визнання права власності, стягнення грошових коштів за договорами,) Складання позовних заяв, відзивів, заперечень, апеляційних та касаційних скарг. Супровід та підготовка документів щодо вступу СРО.

Міжрегіональний консалтинговий союз ...
Новий Уренгой , 629303, мкр. Радянський, 1, 2 к.

тел. +7 (3494) 29-32-03
Актуально на 01.01.2018

Основним видом діяльності ТОВ «Міжрегіональний консалтинговий союз» є надання консалтингових послуг. Ми проводимо оцінку нерухомого та рухомого майна для цілей кредитування під заставу об‘єкта оцінки, продажу об‘єкта, внеску майна в статутний капітал, страхування, розділу майна, прийняття управлінських рішень (злиття, поглинання), викупу власності, переоцінки вартості основних засобів, оцінки збитку і страхового відшкодування. Ми надаємо послуги по оцінці бізнесу (підприємства, акції) і оцінкою інтелектуальної власності, консультуємо підприємства з питань вартісного консалтингу. Конкурентна перевага наших оцінювачів – використання актуальної інформації про ринок нерухомості р. Новий Уренгой, зібраної маркетологами та аналітиками компанії ТОВ «МКС», а також баз даних за реальними угодами купівлі-продажу та оренди з житловою і комерційною нерухомістю.

Ваш Автоюрист
Новий Уренгой , вул. Тайгова, 168

тел. 91-50-75
Актуально на 01.01.2018

Надаємо послуги по стягненню страхових виплат зі страхових компаній в результаті ДТП, стягнення шкоди, збитків, прямого врегулювання, стягненню за фактичними витратами, компенсація моральної шкоди. Підготовка всіх необхідних документів без Вашої участі, представництво в судах всіх інстанцій, супровід при виконавчому провадженні, представництво винуватця ДТП з метою зменшення збитків і т. д. Консультація безкоштовно. При стягненні страхових виплат - оплата послуг за рахунок страхової компанії.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024