Сигналізація та відеоспостереження Новосибірська



Сигналізація та відеоспостереження :

Всього найменувань: 46, Переглядів: 108607

ТОВ «Брамер»: індивідуально розроблені комплексні рішення проблем охорони та оснащення об‘єктів

Інтернет-магазин «Брамер.рф» – це більше, ніж просто магазин відеоспостереження, адже кваліфіковані фахівці компанії готові запропонувати повний комплекс послуг:

індивідуальне проектування цифрових систем відеоспостереження;
установка під ключ (монтаж систем відеоспостереження, пусконалагоджувальні роботи) ‒ в тому числі на легкові автомобілі та будівельні машини;
подальше обслуговування, включаючи ремонт і підміну вийшла з ладу продукції.
Що важливо, для роботи компанія «Відеоспостереження» не використовує шаблонні рішення – при розробці абсолютно кожного проекту враховуються індивідуальні побажання клієнта, оптимізуються витрати, з тим щоб співпраця виявилося вигідним, плідним і максимально приємним для обох сторін.

У ТОВ «Відеоспостереження» чудово усвідомлюють, наскільки важлива впевненість у тому, що встановлене обладнання для систем відеоспостереження не підведе в самий несподіваний момент. Ось чому тут завжди готові безкоштовно надати загальну техпідтримку і оперативно провести гарантійне обслуговування. Саме з цією метою компанія відкрила власний сервісний центр. Ну і, зрозуміло, кожен клієнт може завжди розраховувати на професійну вичерпну консультацію з усіх питань, що знаходяться в компетенції фахівців «Відеоспостереження».

Якість, професіоналізм і відкритість до співпраці – запорука успіху!

Альфа-Сервіс
Новосибірськ , вул. Танкова, 72

тел. +7 (383) 263-33-26
Актуально на 01.01.2018
ТК Виктореал
Новосибірськ , вул. Миру, 63а, корп.1

тел. +7 (383) 230-24-06
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024