Сигналізація та відеоспостереження Новосибірська



Сигналізація та відеоспостереження :

Всього найменувань: 46, Переглядів: 108557

SVideo54 - продаж та встановлення систем відеоспостереження в Новосибірську.

Сибірський випробувальний центр пожежної безпеки - це цілий комплекс послуг і великий вибір товарів. Ми надаємо послуги по монтажу охоронних сигналізацій, пожежних сигналізацій, систем відеоспостереження, систем пожежогасіння в Новосибірську. До нас ви можете звернутися за послугами з вогнезахисної обробки конструкцій, перезарядки вогнегасників, обслуговування пожежних сигналізацій, охоронних систем відеоспостереження, систем контролю і управління доступу (СКУД), перекатке та випробування пожежних шлангів і кранів. У нас можна придбати камери відеоспостереження: IP-камери, аналогові відеокамери, TVI відеокамери, відеокамери AHD; пожежне обладнання: насоси, вогнегасники, пожежні гідранти, пожежні шафи і різні засоби захисту від пожежі. Ми не тільки продаємо і монтуємо, але ще і проектуємо.

Унітех, ТОВ
Новосибірськ , вул. Роз‘їзна, 12

тел. +7 (383) 227-97-25
Актуально на 01.01.2018

Компанія Унітех заснована у березні 2013 року в науковому центрі Росії Новосибірському Академмістечку. Основними проектувальниками систем та інженерами є випускники НГТУ і СибГУТИ.
Висока кваліфікація технічних фахівців дозволяє розробляти і впроваджувати передові високотехнологічні рішення в короткі терміни. Ми працюємо з усіма провідними сучасними технологіями.
Основні компетенції компанії: розробка і впровадження "під ключ" інженерних, комп‘ютерних систем, систем електронної черги, інтелектуального відеоспостереження і контролю доступу, а також необхідної інфраструктури.
Для реалізації наших проектів ми поставляємо весь асортимент обладнання, витратних матеріалів, матеріалів для монтажу.

- автоматизація бізнес процесів і виробництва
- сенсорні кіоски
- системи електронної черги
- платіжні термінали
- програмне забезпечення для сенсорних терміналів
- світлодіодні рядки та екрани
- монтаж слабкострумових систем
- системи безпеки, відеонагляд
- вентиляція, кондиціонування
- сервісне обслуговування всіх систем поставляються

Торгово-монтажна компанія "Аврора Трейд" спеціалізується на наданні комплексних професійних рішень з облаштування Вашої безпеки.
У каталозі компанії представлені готові комплекти, ip відеокамери, NVR відеореєстратори, комунікаційне обладнання та інше програмне забезпечення.
Кваліфіковані фахівці компанії "Аврора Трейд" проведуть монтаж систем.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024